Πεπεισμένος εμφανίζεται ο Τζένσον Μπάτον ότι η Honda θα λύσει το πρόβλημα με τα ελαστικά που τους στοίχησαν στο Γκραν Πρι της προηγούμενης εβδομάδας στην Αυστραλία αφού αν και βρισκόταν στην πρώτη θέση της εκκίνησης, τελικά τερμάτισε πέμπτος.
Ο Βρετανός πραγματοποιεί δοκιμές με την ομάδα του στην Ιταλία και σύμφωνα με τα λεγόμενά του όλα βαίνουν καλώς. «Οι δοκιμές πήγαν καλά αυτή την εβδομάδα», δήλωσε ο Μπάτον και συνέχισε: «Ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος χθες αφού είχε αρκετό αέρα και κρύο. Αλλά αυτό ήταν καλό για εμάς επειδή κάναμε πολύ δουλειά για να δούμε γιατί δεν μπορούμε να πιέσουμε τα ελαστικά ή να δούμε πως δουλεύουν όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές».
Από την πλευρά του ο αρχιμηχανικός της ιαπωνικής ομάδας συμπλήρωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι προσπάθειες μας μέσα στην εβδομάδα αυτή, συνδέονται με τα νέα εξαρτήματα που θα δοκιμαστούν την επόμενη εβδομάδα στην Βαρκελώνη και θα το πετύχουμε αυτό στην Ίμολα για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».
Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






