F1

Αλόνσο: «Διεκδικητής του τίτλου ο Σουμάχερ»

Η νίκη του Μίκαελ Σουμάχερ στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο έστειλε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν… ξόφλησε και θα αποτελέσει έναν από τους διεκδικητές του φετινού τίτλου. Μεταξύ των παραληπτών του μηνύματος φαίνεται πως είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005, Φερνάντο Αλόνσο, που τερμάτισε δεύτερος στην ιταλική πίστα το μεσημέρι της Κυριακής

Η νίκη του Μίκαελ Σουμάχερ στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο έστειλε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν… ξόφλησε και θα αποτελέσει έναν από τους διεκδικητές του φετινού τίτλου. Μεταξύ των παραληπτών του μηνύματος φαίνεται πως είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005, Φερνάντο Αλόνσο, που τερμάτισε δεύτερος στην ιταλική πίστα το μεσημέρι της Κυριακής.

«Ο Μίκαελ οπωσδήποτε θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους διεκδικητές του τίτλου μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι πάντως ο μόνος, αφού μπορεί ακόμη τρεις ή τέσσερις πιλότοι να μάχονται για τον τίτλο. Μεταξύ αυτών θα είναι οι δύο McLaren και ελπίζω και ο ομόσταυλός μου, Τζιανκάρλο Φιζικέλα», τόνισε ο Ισπανός οδηγός της Renault, που είδε τη διαφορά του από τον «Σούμι» να μειώνεται στους 15 βαθμούς, ωστόσο δεν φάνηκε να ανησυχεί: «Εξακολουθούμε να έχουμε το γρηγορότερο μονοθέσιο και αυτό φάνηκε και στο Σαν Μαρίνο. Είμαι αισιόδοξος για τους επόμενους αγώνες. Η Ίμολα είναι μια πίστα που έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες. Θα δούμε στους επόμενους αγώνες ποιο είναι το ταχύτερο μονοθέσιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x