Ιταλία

«Κυρία» και μετά τη σφαλιάρα!

Στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε η Γιουβέντους, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας της Κατάνια. Οι «μπιανκονέρι» έφτασαν στη νίκη χάρη σε τέρματα του Κράσιτς (34’) και Πέπε (54’) και έδειξαν να ξεπερνούν την «τριάρα» της προηγούμενης εβδομάδας από τη Νάπολι για τη Serie A. Στο παιχνίδι αυτό επανεμφανίστηκε μετά από επτάμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και ο γκολκίπερ της «Γηραιάς Κυρίας», Λουΐτζι Μπουφόν.

Στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε η Γιουβέντους, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας της Κατάνια. Οι «μπιανκονέρι» έφτασαν στη νίκη χάρη σε τέρματα του Κράσιτς (34’) και Πέπε (54’) και έδειξαν να ξεπερνούν την «τριάρα» της προηγούμενης εβδομάδας από τη Νάπολι για τη Serie A.

Στο παιχνίδι αυτό επανεμφανίστηκε μετά από επτάμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και ο γκολκίπερ της «Γηραιάς Κυρίας», Λουΐτζι Μπουφόν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γιουβέντους: Μπουφόν, Σόρενσεν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Γκρόσο (Γκριγκέρα), Κράσιτς, Μέλο, Μαρκίσιο, Πέπε, Τόνι (Ακουϊλάνι), Ντελ Πιέρο (Μότα)

Κατάνια: Καμπάνιολο, Ογκουστίν, Σιλβέστρ, Σπόλι (Στρούμπο), Μαρκέζε, Σκιάκα, Αντενούτσι, Ντελβέκιο, Μαρτίνιο (Πέστσε), Μασκαρα, Ρικιούτι (Γκόμεζ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x