Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Γκοβού

Με τον Σίντνεϊ Γκοβού στη σύνθεσή του θα υποδεχθεί την Κυριακή την Καβάλα ο Παναθηναϊκός, για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφού ο Γάλλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έβγαλε κανονικά τη σημερινή προπόνηση. Αντίθετα με τον συμπατριώτη του, ατομικό έκανε για άλλη μία μέρα ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ που δεν υπολογίζεται ενόψει «Αργοναυτών», όπως άλλωστε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ανακοίνωση για την τιμωρία

Με τον Σίντνεϊ Γκοβού στη σύνθεσή του θα υποδεχθεί την Κυριακή την Καβάλα ο Παναθηναϊκός, για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφού ο Γάλλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έβγαλε κανονικά τη σημερινή προπόνηση.

Αντίθετα με τον συμπατριώτη του, ατομικό έκανε για άλλη μία μέρα ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ που δεν υπολογίζεται ενόψει «Αργοναυτών», όπως άλλωστε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ελαφρύ διάστρεμμα υπέστη ο Μαυρίας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κι αυτός ατομικό πρόγραμμα.

Οι «πράσινοι» έκαναν πολλές ασκήσεις τακτικής πάνω στις στημένες φάσεις, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει με αρκετά αμυντικούς προσανατολισμούς την Καβάλα και τα «στημένα» μπορεί να αποδειχθούν σημαντικά.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν αλλάζει το 4-3-3, το οποίο αποδίδει στους τελευταίους αγώνες και προτίθεται να παρατάξει τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο στην άμυνα, Σιμάο, Νίνη και Κατσουράνη στα χαφ (χωρίς αν αποκλείεται η έκπληξη με Λουίς Γκαρσία και τον “Κατσού” αντί του Μοζαμβικανού μέσου), Γκοβού, Χριστοδουλόπουλο και Σισέ στην επίθεση.

Ανακοίνωση για την τιμωρία

Τους οπαδούς του ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που θα εκτίσει η ομάδα στον αγώνα με την Καβάλα. Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να έχει μέχρι 30 άτομα, ενώ δεν εκδόθηκαν εισιτήρια και δεν ισχύουν τα διαρκείας.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Καβάλα, για τα ακόλουθα:

* Ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 368/23.12.2010 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague, με την οποία επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η ποινή τέλεσης δύο επίσημων αγώνων στην έδρα της χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

* Εντός των κερκίδων θα εισέλθουν μόνο όσα άτομα προβλέπονται από τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (30 από την κάθε ΠΑΕ)
"

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x