Stoiximan Super League

Ο Γρηγόρης Ψαριανός στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Με γλαφυρό, αλλά και χιουμοριστικό ύφος ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολίασε μέσω του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια με αφορμή την χθεσινή επιστολή του Ντέμη Νικολαϊδη. «Από τα πιο σοβαρά θέματα φαίνεται που απασχόλησαν εκείνη τη διοίκηση ήταν τα δικά μου sms», σχολιάσε αστειευόμενος.

Με γλαφυρό, αλλά και χιουμοριστικό ύφος ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολίασε μέσω του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια με αφορμή την χθεσινή επιστολή του Ντέμη Νικολαϊδη. Ο Έλληνας βουλευτής και πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του κ.Νικολαϊδη από τον προεδρικό θώκο της ομάδας και σε άλλα ζητήματα της ομάδας.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός υποστήριξε ότι ο πρωην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ βοήθησε την ομάδα, και αστειευόμενος αναφέρθηκε στα όσα αναφέρει ο Ντέμης Νικολαϊδης στη χθεσινή του επιστολή περί sms που του είχε αποστείλει... «Από τα πιο σοβαρά θέματα φαίνεται που απασχόλησαν τη διοίκηση ήταν τα δικά μου sms. Ξέρετε ποιο είναι το αστείο, ότι μια κουβέντα μεταξύ φίλων, μετά από πέντε χρόνια αναγάγεται σε κεντρικό θέμα συζήτησης», τόνισε και συνέχισε:

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένος από την κατάσταση που υπάρχει στην ΑΕΚ. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό πράγμα. Και τώρα σκάει και αυτό και πεθαίνω στα γέλια. Με πήραν από χθες και άλλοι άνθρωποι και μες ρώτησαν για τα sms. Ξέρετε νόμιζα ότι πρόκειται για μια πλάκα. Είναι για γέλια και κλάματα το πράγμα», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολίασε σε ερώτηση για το εάν ο Ντέμης Νικολαϊδης έκανε καλό ή κακό στη θητεία του στην ΑΕΚ: «Όχι έκανε καλό, αλλά έκανε και σοβαρά λάθη. Υπάρχουν κενά που μέσα μου δεν έχουν απαντηθεί. Να σας πω ένα: Το συμβόλαιο του Φερέρ που αφού το έκανε, λίγο μετά το έλυσε. Άλλο ένα κενό: Η Νυρεμβέργη ήθελε τον Λυμπερόπουλο και έδινε 1 εκατ., 1,6 εκατ.. Και του έλεγα ''δώσε τον''. Είχε φτάσει 2.2 εκατ. και εισπράξεις δύο αγώνων, αλλά δεν τον έδωσε. Και μετά τον άφησε ελεύθερο. Πέρα από ειδικές περιπτώσεις, νομίζω ότι αυτή η ιστορία θα μπορούσε να είναι σπουδαία ιστορία για όλο το ποδόσφαιρο και δυστυχώς άδειασε. Και έχει ευθύνη ο Νικολαϊδης σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x