Stoiximan Super League

«Ο Χαβίτο είναι παίκτης του Άρη»

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Φρανσίσκο Χαβίτο λέγοντας πως υπολογίζει στον Ισπανό από τη στιγμή που προπονείται και δείχνει διάθεση. Ο Αργεντινός τεχνικός ανέλυσε όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, με τους Παπαδόπουλο, Εντού και Μπίλιτς να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των όσων είπε.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Φρανσίσκο Χαβίτο λέγοντας πως υπολογίζει στον Ισπανό από τη στιγμή που προπονείται και δείχνει διάθεση.

Ο Αργεντινός τεχνικός ανέλυσε όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, με τους Παπαδόπουλο, Εντού και Μπίλιτς να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των όσων είπε.

Όσον αφορά τον Χαβίτο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Χαβίτο στις προπονήσεις δείχνει μεγάλη διάθεση, δεν άλλαξε την ένταση με την οποία προπονείται και δείχνει ότι δεν έχει επηρεαστεί από τις δηλώσεις που δημοσιοποιήθηκαν σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή είναι στην ομάδα, είναι επαγγελματίας και όσο δείχνει την ίδια διάθεση και την ίδια προσπάθεια, εγώ θα τον υπολογίζω».

Στη συνέχεια ανέλυσε κι άλλο το θέμα. «Αν τον δω να διαφοροποιείται στην πορεία, να αλλάζει η αγωνιστική του διάθεση και να μην είναι αυτός που πρέπει να είναι, ίσως αναγκαστώ να λάβω τα μέτρα μου, αλλάζοντας τα πλάνα μου και παίρνοντας τις ανάλογες αποφάσεις. Ίσως και η διοίκηση αναγκαστεί να λάβει τα μέτρα της. Μέχρι τότε όμως, εγώ τον υπολογίζω».

Οι δημοσιογράφοι του Άρη ρώτησαν και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, αρχίζοντας από αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου. «Ναι είναι μέσα στους στόχους και τις συζητήσεις που κάναμε. Αλλά καταλαβαίνετε ότι στη διαπραγμάτευση, πολλές φορές προκύπτουν μεγάλες δυσκολίες. Εμπλέκονται και οι ομάδες, και τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα».

Τελειώνοντας με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, μίλησε για τους Εντού και Μπίλιτς, τονίζοντας χαρακτηριστικά. «Καταρχάς, για το θέμα του Εντού δεν έχει να κάνει με τον Άρη, αλλά με την ομάδα του στην Βραζιλία. Καθυστερεί την έλευσή του η ομάδα του. Είναι κάτι προσωπικό με την ομάδα του. Γίνονται διαπραγματεύσεις και με τους δύο, δηλαδή τον Μπίλιτς και τον Εντού. Έχει να κάνει και με το οικονομικό. Αν εξελιχθούν όλα καλά, έχει καλώς, ειδάλλως, θα πάμε για τον έναν εκ των δύο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x