Stoiximan Super League

Επιστροφές και «Σάλπι» στο Βόλο

Την ίωση που τον ταλαιπωρούσε ξεπέρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Επέστρεψαν στην αποστολή Μαλεζάς και Μουσλίμοβιτς, ατομικό ακολούθησαν οι Ελ Ζαρ και Μπουσαϊντί. Πήγε .

Την ίωση που τον ταλαιπωρούσε ξεπέρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επέστρεψαν στην αποστολή Μαλεζάς και Μουσλίμοβιτς, ατομικό ακολούθησαν οι Ελ Ζαρ και Μπουσαϊντί. Πήγε Κύπρο ο Φερνάντες.

Τα μεταγραφικά θέματα δεν κυλούν όπως θα ήθελαν οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Εκτός του ότι έχασαν τον Φερνάντες μέσα από τα χέρια τους, καθώς ο παίκτης προτίμησε το κυπριακό πρωτάθλημα, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να βρουν άμεσα λύσεις και για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Αντιθέτως, ο Μάκης Χάβος, όσον αφορά στα αγωνιστικά, μόνο ικανοποιημένος θα πρέπει να νοιώθει, καθώς, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους», είδε τον «Σάλπι» να βγάζει κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Οι 20 εκλεκτοί του Χάβου για το ματς της 18ης αγωνιστικής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Έπιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x