Stoiximan Super League

Φύγαμε για ημιτελικά!

Μίση πρόκριση για τον Ολυμπιακό Βόλου μετά τη νίκη με 2-0 μέσα στην Κέρκυρα στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Με πέναλτι που φάνηκε να μην υπάρχει, το οποίο επέφερε και την αποβολή του Παρασκευαΐδη πήραν προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι στο 26', οι οποίοι δεν… ίδρωσαν μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με γκολ του Μάρτιν στο 80'.

Μίση πρόκριση για τον Ολυμπιακό Βόλου μετά τη νίκη με 2-0 μέσα στην Κέρκυρα στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Με πέναλτι που φάνηκε να μην υπάρχει, το οποίο επέφερε και την αποβολή του Παρασκευαΐδη πήραν προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι στο 26', οι οποίοι δεν… ίδρωσαν μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με γκολ του Μάρτιν στο 80'.



Ένα πέναλτι το οποίο έφερε την αποβολή και ήταν υπερβολικά αυστηρό καθόρισαν την έκβαση του παιχνιδιού. Ο κύριος Θάνος καταλόγισε πέναλτι στη φάση του 25’ από τον Παρασκευαΐδη πάνω στον Σολάκη, απέβαλε τον Έλληνα αμυντικό και ο Μόνχε που το εκτέλεσε εύστοχα, έκανε πιο εύκολη τη ζωή των φιλοξενούμενων για όλο το υπόλοιπο του αγώνα. Σε όσο χρόνο έμενε μετά το πέναλτι στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τον έλεγχο και ήταν πιο ποιοτικός αφού αγωνίζονταν και με παίκτη παραπάνω.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα ανέβηκε, πίεσε, δεν μπορούσε όμως να διασπάσει την οργανωμένη άμυνα που είχε παρατάξει ο Σάκης Τσιώλης. Όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότερο έγερνε η πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων οι οποίοι παρουσίασαν μια φρεσκάδα και πιο καθαρό μυαλό. Το γκολ του Μαρτίν στο 80΄ έδωσε «φτερά» στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στοχεύουν μέχρι και τον τελικό, όπως δήλωσε μετά την κλήρωση ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος.



Κέρκυρα(Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Aποστολίδης, Λαμπρόπουλος (74΄ Στολτίδης) Μαιστόροβιτς, Χάμπλ, Παρασκευαϊδης, Μακρής, Ιωάννου(70΄ Τσίγκας), Κοντοδήμος, Επστάιν, Γκουστάβο, Φλάβιο (62΄ Καλατζής).

Στον πάγκο: Στολτίδης, Λαμπρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου Δ., Μάμαλος, Γιάντσης.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Τομάς, Μπρέσκα, Καπετάνος, Άλβαρες, Σανκαρέ, Ακόστα (55΄ Ζαραδούκας), Ρόκας, Ζέλεσι, Μόνχε, Γκότοβος, Σολάκης (64΄ Μαρτίν), Μπερτόλντι.

Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ούμπιντες, Αναστασίου, Μητρόπουλος.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x