Stoiximan Super League

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…

Η Γκρέμιο τον θέλει. Ο Ζιλμπέρτο φαίνεται να τη θέλει κι αυτός. Οπότε είναι πολύ πιθανό ο γάμος αυτός να γίνει από τώρα. Ειδικά από τη στιγμή που και ο Παναθηναϊκός ήθελε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου να απεμπλακεί από το τεράστιο συμβόλαιο του αμυντικού μέσου.

Η Γκρέμιο τον θέλει. Ο Ζιλμπέρτο φαίνεται να τη θέλει κι αυτός.

Οπότε είναι πολύ πιθανό ο γάμος αυτός να γίνει από τώρα.

Ειδικά από τη στιγμή που και ο Παναθηναϊκός ήθελε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου να απεμπλακεί από το τεράστιο συμβόλαιο του αμυντικού μέσου.

Οι άνθρωποι της βραζιλιάνικης ομάδας είναι από το μεσημέρι σε συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα. Η επίσκεψή τους έγινε για δύο λόγους.

Καταρχάς, να επιτευχθεί η συμφωνία για τον Γκάμπριελ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Γκρέμιο. Είτε αγορά είτε επέκταση του δανεισμού επιδιώκουν οι βραζιλιάνοι για τον δεξιό μπακ. Ο δεύτερος λόγος είναι ο Ζιλμπέρτο, ο οποίος αρέσει εδώ και καιρό στους συμπατριώτες του σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός ήθελε να …γλιτώσει το συμβόλαιο του βραζιλιάνου, ο οποίος αμείβεται περίπου με 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως(μαζί με την εφορία και τα μπόνους). Στο «τριφύλλι», δεν είναι ικανοποιημένοι από τον αμυντικό μέσο φέτος, αφού ο Ζιλμπέρτο έχει …κλατάρει κάπως μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

Και ο παίκτης όμως, σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει ότι σκέφτεται τον επαναπατρισμό. Άρα, όλα κυλούν προς τη συμφωνία των δύο ομάδων.

Τα δύο προβλήματα που υπάρχουν και δεν έχει επιτευχθεί ακόμη η συμφωνία είναι τα εξής. Καταρχάς, οι άνθρωποι της Γκρέμιο άργησαν να κάνουν την επίσημη πρόταση. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε λίγες μέρες και αυτό είναι εις βάρος της συμφωνίας. Το δεύτερο, είναι πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πιστεύει πολύ στις ικανότητες του 34χρονου και σίγουρα θα θέλει να ακούσει τι όνομα έχει να αντιπροτείνει η διοίκηση στον ίδιο, ώστε να καλυφθεί το κενό. Είναι σίγουρο πάντως, πως ο Παναθηναϊκός, εάν πουλήσει τον Ζιλμπέρτο θα κινηθεί για κάποιον αμυντικό μέσο.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x