Ισπανία

Επιστρέφει Μαδρίτη ο Φαν Νίστελροϊ

Με το ένα πόδι στο αεροπλάνο για τη Μαδρίτη είναι ο Ρουντ Φαν Νίστελρόι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών ιστοσελίδων η Ρεάλ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αμβούργο για την μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού.

Με το ένα πόδι στο αεροπλάνο για τη Μαδρίτη είναι ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών ιστοσελίδων η Ρεάλ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αμβούργο για την μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού.

Η «βασίλισσα» προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Ολλανδού άσου, κάμπτοντας –έτσι- τις αντιστάσεις που φέρεται είχε για την παραχώρησή του.

Αρχικά, η πρόθεση των διοικούντων της ομάδας της Μαδρίτης ήταν να μην προσφέρουν χρήματα στο Αμβούργο. Ξαφνικά –προφανώς μετά από τις πιέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο για την απόκτηση επιθετικού- διαφοροποίησαν τη στάση τους.

Έτσι ο Ολλανδός επιθετικός –ουσιαστικά- περιμένει τηλεφώνημα για να μεταβεί στην Ισπανική πρωτεύουσα και να κλείσει την μεταγραφή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν πρέπει να αποκλείεται ξαφνικά ο παίκτης να μην δώσει το «παρών» στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα που δίνει απόψε με την Αϊντραχτ για την Μπουντεσλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x