Stoiximan Super League

Πάλι ενοχλήσεις ο «Μούσλι»

Πάνω που έλεγε πως άφησε πίσω του τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Ο Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε πρόγραμμα θεραπείας στην προπόνηση της Πέμπτης και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Γεύμα της ομάδας μετά την προπόνηση.

Πάνω που έλεγε πως άφησε πίσω του τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Ο Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε πρόγραμμα θεραπείας στην προπόνηση της Πέμπτης και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έχει και ο Μίρκο Σαβίνι, που ακολούθησε επίσης θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Γιώργος Φωτάκης και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ο τελευταίος κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Μαρόκου για το φιλικό με τη Λιβύη στην πόλη Μαρακές στις 9 Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα για την ενδεκάδα, πιθανότερο σχήμα είναι ένα 4-4-1-1 με τους Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλά, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη, Ίβιτς και Αθανασιάδη.

Μετά το πέρας της προπόνησης σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε για να γευματίσει σε ψαροταβέρνα της Περαίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x