PES 2011

Ξεκίνησε εντυπωσιακά το φετινό PES League

Το πρώτο επίσημο τουρνουά της 4ης σεζόν (Pepsi MAX PES Tour @ Athens #1) ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη.

Το πρώτο επίσημο τουρνουά της 4ης σεζόν (Pepsi MAX PES Tour @ Athens #1) ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες παίκτες που διεκδίκησαν τα 2 εισιτήρια που οδηγούν στα PES League Finals, αλλά και τα χρηματικά έπαθλα, διακρίθηκαν οι akis_333, jim21, alberto, kaleodis7, AlexMadGR, teogtir, ekieki13, petfield, Anakin, Dark_D_Zero, sakarakos, alimenidi και πολλά άλλα αστέρια του πρωταθλήματος.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Αναστάσιος «akis_333» Παππάς νικώντας στον τελικό με 1:0 τον Δημήτρη «jim21» Σιδηρόπουλο. Τρίτος κατέληξε ο Alberto «alberto» Αρώνης.

Όλα τα μεγάλα φαβορί προκρίθηκαν άνετα από την φάση των ομίλων, εκτός από τον akis_333 ο οποίος έπρεπε να κερδίσει οπωσδήποτε τον τελευταίο αγώνα του με 5 γκολ διαφορά για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του. Το 8:1 στο τελευταίο αγώνα στην φάση των ομίλων αποτέλεσε το σφύριγμα για την σάρωση των αντιπάλων του.

Φέτος ο akis_333 δείχνει να παίζει στη δικιά του κατηγορία, κατακτώντας το δεύτερο μεγάλο τουρνουά μετά το Super Cup.

Τα 2 εισιτήρια για τους τελικούς επικύρωσαν οι «alberto» & «Elprincipe» μιας και ο akis_333 & jim21 εξασφάλισαν την συμμετοχή τους από το Super Cup.

Δείτε το σχετικό video:



Επόμενος σταθμός η Λάρισα στις 12/2 ενώ θα υπάρξει και δεύτερο επίσημο PES League στην Αθήνα το Μάιο και πολλά μικρότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x