Stoiximan Super League

«Πράσινος» και επίσημα ο Κοτσόλης

Για του επόμενους έξι μήνες ο Στέφανος Κοτσόλης θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκου, όπως πρώτος σας είχε πληροφορήσει ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Χαρούμενος που επιστρέφει τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας με δήλωσή του στο site της ομάδας. Μετά τον τραυματισμό του Καρνέζη και την παραχώρηση του Φερνάντες στον Πανσερραϊκό, οι «πράσινοι» είχαν μείνει με τον νεαρό Καπίνο ως ρεζέρβα του Αλέξανδρου Τζόρβα και ο Κοτσόλης ήταν μια...δοκιμασμένη λύση. Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με την ΑΕΚ.

Για του επόμενους έξι μήνες ο Στέφανος Κοτσόλης θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκου, όπως πρώτος σας είχε πληροφορήσει ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Χαρούμενος που επιστρέφει τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας με δήλωσή του στο site της ομάδας.

Μετά τον τραυματισμό του Καρνέζη και την παραχώρηση του Φερνάντες στον Πανσερραϊκό, οι «πράσινοι» είχαν μείνει με τον νεαρό Καπίνο ως ρεζέρβα του Αλέξανδρου Τζόρβα και ο Κοτσόλης ήταν μια...δοκιμασμένη λύση.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη συμφωνία με τον Κοτσόλη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα Στέφανο Κοτσόλη για την υπογραφή συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό μετά από πολλά χρόνια. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, καθώς οι στόχοι της ομάδας και η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία θέτουν ως απόλυτη προτεραιότητα τη δουλειά μέσα από τις προπονήσεις».

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στις 13/2/2011, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 15€ έως 60€. Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x