Stoiximan Super League

Live: SKODA Ξάνθη-Ατρόμητος 3-0 (Τελικό)

Με ένα γκολ του Αντεφέμι στο 48' που βρέθηκε στην ενδεκάδα της Ξάνθης αντί του Φλίσκα, καθώς βγήκε την τελευταία στιγμή νοκ-άουτ με ίωση και άλλα δύο από τους Καζάκη και Πόι στο φινάλε, οι Ακρίτες νίκησαν 3-0 τον Ατρόμητο στα «Πηγάδια», τον προσπέρασαν στην βαθμολογία, επέστρεψαν στις επιτυχίες και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη! Δείτε το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Με ένα γκολ του Αντεφέμι στο 48' που βρέθηκε στην ενδεκάδα της Ξάνθης αντί του Φλίσκα, καθώς βγήκε την τελευταία στιγμή νοκ-άουτ με ίωση και άλλα δύο από τους Καζάκη και Πόι στο φινάλε, οι Ακρίτες νίκησαν 3-0 τον Ατρόμητο στα «Πηγάδια», τον προσπέρασαν στην βαθμολογία, επέστρεψαν στις επιτυχίες και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη!

Δείτε το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr



90+3' Λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη να παίρνει μια σημαντική νίκη.

89' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, 3-0! Ο Μπόατενγκ ανοίγει υπέροχα στον Κατόνγκο, εκείνος κάνει ωραία σέντρα και ο Πόι με κεφαλιά ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

86' Κίτρινη κάρτα στον Κωστούλα.

85' Κίτρινη κάρτα στον Τάτο.

84' Κίτρινη κάρτα στον Καζάκη.

83' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, 2-0! Ο Μπόατενγκ κάνει ωραία παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο Καζάκης πλασάρει και κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.

80' Το ίδιο και η Ξάνθη. Ο Γκλέισον αντί του Σουάνη στο ματς.

79' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Ατρόμητος. Ο Σαμπού αφήνει τη θέση του στον Μπρίτο.

75’ Απαντάει άμεσα η Ξάνθη! Ο Κατόνγκο προσπαθεί να περάσει τον Ιτάνζ και να βγει φάτσα με το άδειο τέρμα, αλλά ο πορτιέρο του Ατρομήτου πέφτει στα πόδια του και μαζεύει την μπάλα.

73’ Ο Σαγκανόφσκι έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, βγήκε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, έπεσε και έδιωξε με τα πόδια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, κράτησε το μηδέν.

71’ Τίποτα το ιδιαίτερο από άποψη θεάματος στο δεύτερο ημίχρονο.

70’ Δεύτερη αλλαγή και για την Ξάνθη. Ο Καζάκης περνάει στον αγωνιστικό χώρο αντί του Μαρσελίνιο.

65’ Δεύτερη αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Φαβάλι αντικαθιστά τον Καμαρά.

64' Κίτρινη κάρτα στον Σαμπού.

61’ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Κιντάνα βγαίνει, για να μπει ο Κατόνγκο.

54' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Σαρμιέντο πέρασε στη θέση του Μελισσά.

48' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, 1-0! Φάουλ για την Ξάνθη με τον Μαρσελίνιο, στην κεφαλιά ο Βάλλας, στρώνει στον Σουάνη που γυρίζει παράλληλα από τα αριστερά και ο επερχόμενος Αντεφέμι σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα!

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στη σέντρα ο Ατρόμητος.

45+1' Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

45' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

42’ Νέα ενέργεια του Πόι, μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει, αλλά κόβεται από τον Σαμπού. Κόρνερ για την Ξάνθη, το όγδοο τη στιγμή που ο Ατρόμητος έχει κερδίσει μόλις ένα.

33’ Ο Γκσπούρνινγκ λέει «όχι» σε εξ επαφής σουτ του Αναστασάκου! Μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

28' Δοκάρι για την Ξάνθη! Ο Μαρσελίνιο έκανε τη σέντρα, βρίσκει την μπάλα ο Σουάνης, αυτή κοντράρει στον Μελισσά και στη συνέχεια σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

27’ Ο Κιντάνα μπαίνει επικίνδυνα στην περιοχή, κλείνεται, σουτάρει αλλά η προσπάθειά του κοντράρει σε αμυνόμενο παίκτη.

20' Κίτρινη κάρτα στον Σφακιανάκη για διαμαρτυρία.

17’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη! Το κάτι σαν σουτ του Μαρσελίνιο, έγινε εξαιρετική ασίστ για τον Σουάνη που βγήκε τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ, ο οποίος έδιωξε ενστικτωδώς το εξ επαφής σουτ του Έλληνα επιθετικού.

13’ Ο Σουάνης σουτάρει από το ύψος της περιοχής, περνάει άουτ.

12’ Κόρνερ για τον Ατρόμητο, καλοεκτελεσμένο, σηκώνεται ο Αναστασάκος στην «καρδιά» της άμυνας και πιάνει την κεφαλιά, σε ετοιμότητα ο Γκσπούρνινγκ.

10’ Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για λογαριασμό της Ξάνθης. Ωραία ατομική ενέργεια του Μαρσελίνιο, βρίσκει χώρο και πιάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από την εστία.

9’ Ο Σουάνης βλέπει την κίτρινη κάρτα.

6' Αναγνωριστικού χαρακτήρα τα πρώτα λεπτά, ψάχνουν τα πατήματά τους οι δύο ομάδες.

1' Έναρξη του αγώνα.

* Στις εξέδρες βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης.

* Εκτός αποστολής έμεινε την τελευταία στιγμή ο Φλίσκας, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.



SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνιγνκ, Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Στιούαρτ, Μαρσελίνιο (70' Καζάκης), Αντεφέμι, Κιντάνα (61' Κατόνγκο), Κομεσίδης, Πόι, Σουάνης (80' Γκλέισον).

Στον πάγκο έμειναν οι: Λυμπερόπουλος, Βασιλακάκης, Μπέρτος, Μπούγκα.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς (54' Σαρμιέντο), Μπαζίνσκι, Σαμπού (79' Μπρίτο), Νεμπεγλέρας, Καμαρά (65' Φαβάλι), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος.

Στον πάγκο έμειναν οι: Καραγκιολίδης, Φαβάλι, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Καραλής.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)
Γήπεδο: Πηγάδια



Με… τσέπη άδεια στα Πηγάδια! Η «χρεωκοπία» της Ξάνθης στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (ισάριθμες ήττες) της έφερε και πάλι την αγωνία του… κραχ (υποβιβασμός).

Αυτή που κόντευε να ξεχάσει ο Ατρόμητος, αλλά δεν αποκλείεται να τη θυμηθεί και πάλι την Κυριακή, αν κάνει τρία τα συνεχή κακά αποτελέσματά του (προέρχεται από ισοπαλία εντός με Αστέρα και ήττα στον Βόλο).

To 1-1 του πρώτου γύρου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x