Ευγενία Κουντούρη

Να μας «αδειάσουν τη γωνιά», όσοι χάλασαν την φιέστα

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την επιστροφή του στον «θρόνο» του πρωταθλητή και τώρα θα έπρεπε να αναλύσουμε την πορεία των «ερυθρολεύκων» έως τώρα, ή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που έκρινε ουσιαστικά και αμετάκλητα τον τίτλο. Δυστυχώς όμως η φιέστα των Πειραιωτών αμαυρώθηκε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την επιστροφή του στον «θρόνο» του πρωταθλητή και τώρα θα έπρεπε να αναλύσουμε την πορεία των «ερυθρολεύκων» έως τώρα, ή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που έκρινε ουσιαστικά και αμετάκλητα τον τίτλο.

Δυστυχώς όμως η φιέστα των Πειραιωτών αμαυρώθηκε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Θα μου επιτρέψετε να πω πως όταν δέχεται ένας ποδοσφαιριστής επίθεση ΜΕΣΑ στο γήπεδο, από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, τότε είναι αστείο να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι δυνατόν να αγνοούμε τα σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν και να εστιάζουμε είτε στο αποτέλεσμα, είτε στην διαιτησία, ή σε οτιδήποτε άλλο συνέβη κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών.

Αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη μετά το τέλος του ντέρμπι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά κατακτήσει τον τίτλο, κερδίζοντας των «αιώνιο» αντίπαλο και αφήνοντάς τον 10 βαθμούς πίσω, επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς για ποιο λόγο κάποιοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» θέλησαν να το «γιορτάσουν» χτυπώντας τον Καντέ, τον Σισέ και τον Σιμάο.

Οι παίκτες «λύνουν» μεταξύ τους τα όποια θέματα ή εντάσεις δημιουργούνται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το ότι υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια του ντέρμπι, δεν δίνει σε κανέναν οπαδό το δικαίωμα να χτυπήσει έναν αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Αυτό που έγινε μετά το τέλος του ντέρμπι είναι ντροπή και κρίμα για την Ολυμπιακή οικογένεια. Δημιουργεί δε ένα πολύ άσχημο προηγούμενο, γιατί είναι γνωστό πως «κάφροι» υπάρχουν σε όλες τις πλευρές.

Και θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να απομονωθούν από τις ίδιες τις ομάδες που υποστηρίζουν. Είναι κρίμα που μερικοί-λίγοι χάλασαν την φιέστα. Είναι πραγματικά κρίμα που βρέθηκαν κάποιοι-λίγοι να στερήσουν από τους «πολλούς» το δικαίωμα να πανηγυρίσουν τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου. Και στο φινάλε δεν είναι «μαγκιά» να επιτίθενται 100 σε έναν. Ντροπή είναι. Ντροπή για τον Ολυμπιακό να έχει τέτοιους οπαδούς.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x