Europa League

Live: Μάντσεστερ Σίτι-Άρης 3-0 (Τελικό)

Με δύο γρήγορα γκολ του Έντιν Τζέκο και άλλο ένα του Γιάγια Τουρέ η Μαν. Σίτι που έμοιαζε ασταμάτητη, νίκησε 3-0 τον Άρη και «σκότωσε» τα όνειρα των «κίτρινων» για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Με ψηλά το κεφάλι αποχωρούν από την Ευρώπη οι παίκτες του Μιχαλήτσου, οι οποίοι παρότι δεν μπόρεσαν να κάνουν νέα υπέρβαση, ήδη πέτυχαν πολλά στο θεσμό. Το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Με δύο γρήγορα γκολ του Έντιν Τζέκο και άλλο ένα του Γιάγια Τουρέ η Μαν. Σίτι που έμοιαζε ασταμάτητη, νίκησε 3-0 τον Άρη και «σκότωσε» τα όνειρα των «κίτρινων» για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Με ψηλά το κεφάλι αποχωρούν από την Ευρώπη οι παίκτες του Μιχαλήτσου, οι οποίοι παρότι δεν μπόρεσαν να κάνουν νέα υπέρβαση, ήδη πέτυχαν πολλά στο θεσμό.

Συγκλονιστικοί οι πέντε χιλιάδες οπαδοί του Άρη που βρέθηκαν στην Αγγλία, που δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν για την ομάδα τους.

Το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr



90+3' Λήξη του αγώνα.

90' Κίτρινη κάρτα στον Κολάροφ.

90' Καλή ευκαιρία για τον Άρη. Μετά από σέντρα του Μίσελ που απομάκρυνε ο Χαρτ, η μπάλα έφτασε στον Φατί, αλλά το απευθείας σουτ που έκανε εκείνος πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι.

87' Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Άρη να ψάχνει τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά να αφήνει στη μέση τις όποιες προσπάθειές του έξω από την περιοχή των Άγγλων.

81' Αλλαγή για τον Άρη Ο Καζναφέρης αντικαθιστά τον Νέτο.

80' Αλλαγές για τη Σίτι Στις θέσεις των Τέβες και Σίλβα περνούν οι Βιεϊρά και Ράιτ-Φίλιπς αντίστοιχα.

75’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝ. ΣΙΤΙ, 3-0. Κόρνερ για τους γηπεδούχους, δεν απομακρύνουν σωστά οι παίκτες του Άρη, η μπάλα φτάνει στον Γιάγια Τουρέ, αυτός σουτάρει με δύναμη και με τη βοήθεια της τύχης (κόντραρε σε Φατί και Γκιάρο η μπάλα) κατέληξε στα δίχτυα.

72’ Κίτρινη κάρτα στον Πρίττα.

66’ Δοκάρι για την Μαν. Σίτι! Οι παίκτες του Μαντίνι συνδυάζονται υπέροχα, ο Τέβες βγάζει σε θέση βολής τον Μπαλοτέλι, αυτός σουτάρει με τη μία μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι, χτυπάει στο δεξί δοκάρι.

61’ Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη. Ο Κόκε περνάει στην θέση του Μπομπαντίγια.

60’ Ο Μπομπαντίγια κινείται από αριστερά, απειλεί από μακριά αλλά δεν βρίσκει στόχο.

55’ Ο Μπομπαντίγια πάει να τα κάνει όλα μόνος, ο Μίσελ είναι αμαρκάριστος αλλά δεν τον βλέπει με συνέπεια να πάρει μια προσπάθεια «τραβηγμένη από τα μαλλιά» πιάνοντας ένα «άψυχο» σουτ που δεν ανησύχησε τον Χαρτ.

51’ Κλέβει ο Τζέκο και σουτάρει έξω από την περιοχή, μαζεύει ο Σηφάκης.

46' Ο Μενδρινός αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μιχαλήτσου. Βγήκε ο Σακάτα.

46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45’ Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

45’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Σίτι! Κάθετη για τον Τζέκο, αυτός βγαίνει απέναντι από το τέρμα, πάει να περάσει τον Σηφάκη, ο Έλληνας τερματοφύλακας πέφτει στα πόδια του και σώζει τον Άρη από σίγουρο γκολ.

43’ Ο Νέτο αντικρίζει την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Τέβες.

38’ Ο Βανγκέλι βλέπει την πρώτη κάρτα. Χάνει το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, όποτε και αν γίνει αυτό.

38’ Κοντά στο γκολ η Σίτι! Ατομική ενέργεια του Τέβες, ο Αργεντινός σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει και φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

35’ Αναγκαστική αλλαγή για τη Σίτι. Ο Ζαμπαλέτα περνάει στην θέση του Κομπανί που δεν μπορεί να συνεχίσει (έχει πρόβλημα στην περιοχή των προσαγωγών).

27’ Ο Βανγκέλι αποφεύγει έναν αντίπαλο βρίσκει χώρο και σουτάρει (από τα όρια της περιοχής) αλλά δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Χαρτ.

20’ Ο Μπαλοτέλι εκτελεί με δύναμη ένα κερδισμένο φάουλ, η μπάλα σκάει μπροστά στον Σηφάκη αλλά ο Έλληνας πορτιέρο δεν αιφνιδιάζεται και μπλοκάρει σταθερά.

18' Συγκλονιστικοί οι φίλοι του Άρη, δεν σταματούν τα συνθήματα παρά το απογοητευτικό ξεκίνημα της ομάδας τους.

12' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝ. ΣΙΤΙ, 2-0. Γρήγορη αντεπίθεση με τον Σίλβα, αυτός μοιράζει στο κέντρο στον Τέβες, ο Αργεντινός τροφοδοτεί τον Τζέκο λίγο έξω από την περιοχή, ελίσσεται ωραία ο Βόσνιος και με συρτό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

7’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝ. ΣΙΤΙ, 1-0. Τραγικό λάθος από τον Λαζαρίδη, χάνει το κοντρόλ και δίνει την ευκαιρία στον Τζέκο να βγει φάτσα με το τέρμα, ψύχραιμος ο Σέρβος νικάει τον Σηφάκη.

3’ Ο Μπαλοτέλι μπαίνει επικίνδυνα στην περιοχή αλλά κόβεται εγκαίρως από τον Λαζαρίδη.

3’ Ο Μίσελ δοκιμάζει το πόδι του αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ελέγχει την πορεία της μπάλας ο Χαρτ.

2’ Φάουλ σε καλή θέση για τη Σίτι, το εκτελεί ο Τέβες και στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία.

1' Στη σέντρα οι παίκτες της Σίτι, ξεκίνησε το παιχνίδι.



Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Κολάροφ, Μπόατενγκ, Λέσκοτ, Κομπανί (35' λ. τρ. Ζαμπαλέτα), Γιάγια Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα (80' Ράιτ-Φίλιπς), Τζέκο, Μπαλοτέλι, Τέβες (80' Βιεϊρά).

Στον πάγκο έμειναν οι: Τέιλορ, Τζο, Κόλο Τουρέ, Γουαμπαρά.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Πρίττας, Φατί, τόχα, Σακάτα (46' Μενδρινός), Νέτο (81' Καζναφέρης), Μπομπαντίγια (61' Κόκε).

Στον πάγκο έμειναν οι: Χουάνμα, Οριόλ, Τσέζαρεκ.

Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)
Γήπεδο: “City of Manchester Stadium”



Ούτε λίγο, ούτε πολύ πέντε χιλιάδες φίλοι του Άρη θα βρίσκονται απόψε το βράδυ στις εξέδρες του “City of Manchester Stadium”, με την ελπίδα να δουν τους «κίτρινους» να θριαμβεύουν (όπως στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο) και να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. Τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησαν στο 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» σκέφτεται ο Γιάννης Μιχαλήτσος για το αρχικό σχήμα.

Με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μίσελ και Βανγκέλι ακραίους μπακ, τους Ρονάλντο Γκιάρο και Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας, έχοντας μπροστά τους (σε ρόλο «σκούπας») τον Πρίττα. Το κέντρο θα είναι ενισχυμένο με την παρουσία των Φατί και Τόχα, στα άκρα θα βρεθούν οι Σακάτα και Νέτο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπομπαντίγια. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Καστίγιο, Τσεσνάουσκις και Κουλουχέρης, επιστρέφει ο Κόκε. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Βελλίδη.

Εκτός μάχης για την Μάντσεστερ Σίτι είναι οι τραυματίες Μίλνερ, Ντε Γιονγκ, Α. Τζόνσον, Ρίτσαρντς και Γκίβεν, ενώ ο Σον Ράιτ Φίλιπς και ο Μάριο Μπαλοτέλι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή παρότι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x