Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-Αστ. Τρίπολης 0-1 (Τελικό)

Στις Σέρρες, Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται σε ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου». Οι Σερραίοι προέρχονται από την ισοπαλία με την Καβάλα, ενώ ο Αστέρας μαζεύει τα κομμάτια του μετά την ήττα από την Κέρκυρα. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Στις Σέρρες, Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται σε ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου». Οι Σερραίοι προέρχονται από την ισοπαλία με την Καβάλα, ενώ ο Αστέρας μαζεύει τα κομμάτια του μετά την ήττα από την Κέρκυρα. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90'+5 - Λήξη της αναμέτρησης.

90' - Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90' - Κίτρινη κάρτα στον Ντάνι Φερνάντεζ.

88' - Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Τσαμπούρης αντικαθιστά στον Καρέρα.

86' - Κίτρινη κάρτα στον Αναστασόπουλο για καθυστέρηση.

85' - Ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παπάζογλου έβγαλε τετ α τετ τον Μπαστία, ο οποίος σούταρε άουτ.

83' Κίτρινη κάρτα για τον Ανάκογλου του Πανσερραϊκού.

81' Κίτρινη κάρτα στον Μπαρτολίνι του Αστέρα.

79' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Ροτζέριο αφήνει τη θέση του στον Κερ.

78' Ο Λεοζίνιο εκτελεί και ο Αναστασόπουλος αποκρούει και κρατάει το μηδέν για τον Αστέρα.

77' Ο Σιδηρόπουλος δίνει πέναλτι του Καρέρα στον Λεοζίνιο, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υπάρχει.

70' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Κις θα αφήσει τη θέση του στον Τριανταφύλλου.

69' Κίτρινη κάρτα στον Λαδάκη του Αστέρα.

65' Ωραία εκτέλεση φάουλ του Ροτζέριο, η μπάλα λίγο έξω.

64' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Αρσενίεβιτς αφήνει τη θέση του στον Ουντότζι.

61' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Μαγουένε αφήνει τη θέση του στον Ανάκογλου.

53' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Σουμπίνιο παίρνει τη θέση του Γεωργιάδη.

50' Κίτρινη κάρτα στον Πάρκερ του Πανσερραϊκού.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου χωρίς να υπάρχει κάποια αλλαγή για τις δύο ομάδες.

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Αστέρα να έχει την υπεροχή και δίκαια να είναι μπροστά στο σκορ.

42' Άλλη μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ροτζέριο βρίσκει υπέροχα τον Καρέρα και εκείνος πλασάρει αλλά ο Φερνάντεζ διώχνει σε κόρνερ.

36' Ωραία ενέργεια από τον Παπάζογλου, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε και πέρασε άουτ.

24' Δοκάρι για τον Αστέρα. Ο Ροτζέριο συνεργάζεται υπέροχα με τον Αρσενίεβιτς, το πλασέ του τελευταίου βρίσκει πρώτα στον Φερνάντεζ και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι.

19' Γκολ για τον Αστέρα. Ο Ροτζέριο ανέλαβε την εκτέλεση και οι Αρκάδες ανοίγουν το σκορ.

18' Πέναλτι για τον Αστέρα. Ο Μπαρτολίνι πηδάει για κεφαλιά, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Άμο και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος δείχνει το σημείο του πέναλτι. Κίτρινη κάρτα στον Άμο. Αυτό είναι το πρώτο πέναλτι που κερδίζει ο Αστέρας στη σεζόν.

16' Σουτ του Πουλίδο, όμως μπλοκάρει εύκολα ο Φερνάντεζ.

12' Τριπλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Αρχικά ο Κις, στη συνέχεια ο Γεωργίαδης και τέλος ο Γεωργιάδης δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ για τους γηπεδούχους.

3' Πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα. Ο Ροτζέριο σουτάρει αλλά η μπάλα περνάει αδύναμα άουτ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα στη σέντρα.



Πανσερραϊκός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντεζ, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης (53' Σουμπίνιο), Παπάζογλου, Κις (70' Τριανταφύλλου), Μαγουενέ (61' Ανάκογλου), Μπέλιτς, Νταλέ, Λεοζίνιο, Πάρκερ

Στον πάγκο οι: Ράντναμ, Κέρλα, Σίντιτς, Κάστρο

Αστ. Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα (88' Τσαμπούρης), Ροτζέριο (74' Κερ), Αρσενίεβιτς (64' Ουντότζι), Παπάζογλου

Στον πάγκο οι: Ντεγκρά, Φορτούνης, Φρανκού, Ορόθκο

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)



* Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Παντελιάδη, ενώ προβληματίζεται και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, καθώς η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο κάτω από πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

* Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους παίκτες: Ράντμαν, Φερνάντες, Άμο, Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Πάρκερ, Μπέλιτς, Άλβαρες, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Γεωργιάδης, Νταλέ, Σίντζιτς, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Βοσκόπουλος, Μαγουένε, Κάστρο.

* Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στην Κέρκυρα, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα. Πιο συγκεκριμένα ανοικτή είναι η θέση του αριστερού μπακ, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη.

* Παράλληλα πολλές πιθανότητες έχει να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Αντώνης Λαδάκης στη θέση του Μαρσέλο. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Ουριμπάρι και οι Αράς και Ματούσιακ, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι. Για τον πρώτο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Καβάλα, ενώ για τον Πολωνό φορ γίνονται προσπάθειες να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο το συντομότερο δυνατό.

* Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Λαδάκης, Μπαστία, Κερ, Ροτζέριο, Φορτούνης, Καρέρα, Μαρσέλο, Τσαμπούρης, Ουντότζι, Αρσενίεβιτς, Παπάζογλου, Φρανκού.

* Ο Αστέρας σε δύο επισκέψεις του στις Σέρρες είναι αήττητος καθώς για την Β' Εθνική είχει επικρατήσει 0-3, ενώ πριν από δύο χρόνια η αναμέτρηση είχε ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.

* Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη χάρη σε τέρματα των Παντελιάδη (22') και Γεωργιάδη (52'). Μαλίστα οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 49' λόγω αποβολής του Άμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x