Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-Καβάλα 0-2 (Τελικό)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Καβάλα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Καβάλα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς βρίσκεται στο δεύτερο ημίχρονο με τους αργοναύτες να προηγούνται 2-0.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.



90'+4 - Λήξη της αναμέτρησης.

90'+1 - Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Σιόντης αντικαθιστά τον Ονουάτσι.

90' - Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

88' - Κούρσα του Ονουάτσι, βγήκε τετ α τετ με τον Κρέσιτς αλλά πλάσαρε χωρίς δύναμη και η μπάλα κατέληξε άουτ.

81' - Σουτ του Έτο, ο Γκαλίνοβιτς μπλοκάρει.

76’ Ο Ονουάτσι έκανε το σουτ και ο Κρέσιτς έδιωξε με υπερένταση.

72’ Καλό σουτ του Αμπντούν, η μπάλα άουτ. Οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκιμάζουν την ομάδα τους, η οποία έχει χάσει τον έλεγχο του αγώνα.

68’ Καλό σουτ του Αμπντούν, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κρέσιτς.

65’ Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Σνάουτσνερ ο Λίνο και στου Τσουκαλά ο Αθανασιάδης.

60' ΓΚΟΛ 0-2 η Καβάλα. Εξαιρετικό σουτ του Ρίος (με τον «μύτο») από το ύψος της μεγάλης περιοχής στη δεξιά γωνία του Κρέσιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους.

59’ Σουτ του Ίβιτς εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.

54’ Κίτρινη κάρτα στον Χργκόβιτς.

46’ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Ελ Ζαρ ο Ίβιτς.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45’+2’ Τέλος πρώτου μέρους.

45’ Κίτρινη κάρτα στον Πέρτζελ.

44’ Εντυπωσιακή ενέργεια από τον Αμπντούν, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά, αλλά δεν του έμειναν δυνάμεις να κάνει καλά το σουτ και ο Κρέσιτς μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα την μπάλα.

40' Κίτρινη κάρτα στον σκόρερ Νικουλάε.

37' ΓΚΟΛ 0-1 η Καβάλα. Ο Νικουλάε πήρε την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και αφού ταλαιπώρησε την άμυνά του "Δικεφάλου του Βορρά" με προσποιήσεις, αδειάζοντας δύο αμυντικούς, έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα.

34’ Σέντρα του Βιεϊρίνια, ο Σαλπιγγίδης δεν πρόλαβε με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ.

30’ Αλλαγή για την Καβάλα. Στη θέση του Καρντόσο ο Ντικρόκ. Ο Καρντόσο έδειξε φανερά ενοχλημένος από την απόφαση του προπονητή του και καθυστέρησε χαρακτηριστικά να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

29’ Δυνατό σουτ του Μουσλίμοβιτς, απέκρουσε με υπερένταση ο Γκαλίνοβιτς.

26' Κίτρινη κάρτα στον Ντουγκλάο.

25’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μουσλίμοβιτς βρήκε χώρο στην μικρή περιοχή και δεξιά, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Γκαλίνοβιτς.

23’ Έντονες διαμαρτυρίες από τον ΠΑΟΚ, που ζητάει πέναλτι πάνω στον Ελ Ζαρ. Ο παίκτης των γηπεδούχων βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκαλίνοβιτς, κατάφερε να πλασάρει πάνω από το σώμα του (η μπάλα πήγε άουτ) τερματοφύλακα της Καβάλας και στη συνέχεια έπεσε εντυπωσιακά στο χορτάρι. Χρειάζονται πολλά ριπλέι ώστε να φανεί αν όντως υπάρχει επαφή στο μαρκάρισμα του Γκαλίνοβιτς στον Ελ Ζαρ. Πάντως, φαίνεται πως δίκαια διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ...

21’ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια έβγαλε την κάθετη στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς, αλλά βιάστηκε να κάνει το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ.

19’ Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν παραδοθεί στην πίεση του ΠΑΟΚ και απαντούν με αντεπιθέσεις, ισορροπώντας το ματς, χωρίς όμως να έχουν βρει μέχρι στιγμής ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Κρέσιτς.

17' Σουτ του Ελ Ζαρ εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

13’ Κίτρινη κάρτα στον Έτο. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ είχε μία αψιμαχία με τον Ντιε της Καβάλας και ο διαιτητής θεώρησε πως έπρεπε να τον τιμωρήσει.

11’ Κίτρινη κάρτα στον Καρντόσο.

8’ Το ματς έχει πολύ καλό ρυθμό σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να κλείσουν την Καβάλα στην περιοχή της.

4’ Σουτ εκτός περιοχής του Σαλπιγγίδη, η μπάλα πέρασε άουτ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης με περίπου δέκα λεπτά καθυστέρηση.

* Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάκης Χάβος είναι τιμωρημένος και στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μπάμπης Μιχαηλίδης.

17:18 Η διαμαρτυρία των οπαδών έληξε χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό και όλοι επέστρεψαν στις εξέδρες. Οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και από λεπτό σε λεπτό ο αγώνας θα ξεκινήσει.

17: 14 Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει με καθυστέρηση. Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτύρονται για την φυλάκιση των ομοϊδεατών τους. Οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» κρατούν ένα μεγάλο πανό το οποίο αναφέρει: «Λευτεριά στα πέντε αδέρφια μας».



ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ (46' Ίβιτς), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (65' Λίνο), Τσουκαλάς (65' Αθανασιάδης), Έττο

Στον πάγκο: Γιακουμής, Κουτσιανικούλης, Σαβίνι, Αρίας

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πέρτζελ, Ρίος, Νικουλάε, Καρντόσο (30' Ντικρόκ), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιε, Ονουάτσι (91' Σιόντης), Αμπντούν

Στον πάγκο: Βαγέχο, Περεϊρίνια, Ογκμπέτσε, Θεοδωρέλλης, Γιάννου

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Γκαγκάς (Λάρισας), Τρύφων (Δράμας)
Γήπεδο: «Τούμπα»



Ο «Δικέφαλος του Βορρά», έχοντας γλυκόπικρη γεύση στο στόμα από τον τρόπο που αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Europa League, φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Καβάλα στην Τούμπα. Από τη μία ο Χάβος που, εκτός από την κούραση των παικτών του, έχει να διαχειριστεί και το γεγονός ότι την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του δίνει αγώνα για το Κύπελλο με την ΑΕΚ και από την άλλη ο Κάσπερτσακ που προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των "αργοναυτών", οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δείχνουν «ξεφουσκωμένοι».

Αποστολές

ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Καβάλα ολοκληρώθηκε και ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής τον Βιτόλο. Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε αρκετά σχήματα και τελικά κατέληξε να χρησιμοποιήσει δύο επιθετικούς στο αυριανό ματς με τον Μουσλίμοβιτς να βρίσκεται στο πλευρό του Σαλπιγγίδη. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χαλκιάς, Φιλομένο, Φωτάκης, Γεωργίου και Σταφυλλίδης ενώ ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τους Βιτόλο και Μπαλάφα.

Αναφορικά με το σύστημα που σκοπεύει να ξεκινήσει στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε τους Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Έτο δεξιά και τον Λίνο αριστερά, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κοντρέρας και Μαλεζάς. Γκαρσία και Τσουκαλάς ήταν οι δύο στον άξονα, με τον Ελ Ζαρ στα δεξιά της επίθεσης και τον Βιεϊρίνια αριστερά. Μουσλίμοβιτς και «Σάλπι» στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Κουτσιανικούλης, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Καβάλα: Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει ο Χένρικ Κάσπερτσακ στον αγώνα της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Κυριακή( 17:15), αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας είναι σε ετοιμότητα.
Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καβάλας με τον προπονητή των «αργοναυτών» να ρίχνει βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του για να πάρει θετικό αποτέλεσμα εκμεταλλευόμενη και την κούραση του ΠΑΟΚ από τον ευρωπαϊκό αγώνα.

Η αποστολή της Καβάλας αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Κατεργιαννάκη, Τόμασιτς, Σιόντη, Πφέρτζελ, Περεϊρίνια, Γιέσε, Ογκμπέτσε, Βουτσίσεβιτς, Ρίος, Ντικρόκ, Πετκάκη, Καπνόπουλο, Νικουλάε, Καρντόζο, Χργκόβιτς, Φερέϊρα Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλη, Γιάννου και Αμπντούν.

Προϊστορία:

Εντυπωσιακή είναι η παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ στους αγώνες που φιλοξενεί την Καβάλα στην έδρα του. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει 17 νίκες και μόλις μία ισοπαλία κόντρα στους «Αργοναύτες». Η μοναδική φορά που οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν επικρατήσεις της Καβάλας ήταν το 1977 σε ένα ματς που είχε λήξει 1-1.

Στον πρώτο γύρο στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΠΑΟΚ είχε φύγει με το διπλό στις αποσκευές του, σε ένα ματς που είχε λήξει 0-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x