Ευρώπη

Μέσα πάει καλά

Μετά το σοκ του αποκλεισμού από την Ευρωλίγκα, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στρέφεται ολοκληρωτικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εντός των τειχών, πάντως, συνεχίζει να τα πηγαίνει περίφημα. Για την 20η αγωνιστική επικράτησε 86-74 της Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα και με 18 νίκες παραμένει πρωτοπόρος με 38 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Μπάνβιτ κι ενώ εκκρεμεί το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ (34) και Εφές Πίλσεν (33).

Μετά το σοκ του αποκλεισμού από την Ευρωλίγκα, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στρέφεται ολοκληρωτικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εντός των τειχών, πάντως, συνεχίζει να τα πηγαίνει περίφημα.

Για την 20η αγωνιστική επικράτησε 86-74 της Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα και με 18 νίκες παραμένει πρωτοπόρος με 38 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Μπάνβιτ (που χθες νίκησε με 98-92 στην παράταση την Ερντεμίρσπορ) κι ενώ εκκρεμεί το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ (34) και Εφές Πίλσεν (33).

Ο Καγιά Πεκέρ με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Νέβεν Σπάχια, ενώ 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ είχε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς και 13 πόντους με 7 ριμπάουντ ο Εμίρ Πρέλτζιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x