Stoiximan Super League

Χαμόγελα για… ποινή και τραυματίες

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε από την UEFA στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων του Champions League. Ικανοποίηση για τη μικρή τιμωρία, αφού υπήρχε ανησυχία ακόμη και για τιμωρία έδρας. Έτοιμοι για Ηρακλή Νίνης και Μπουμσόνγκ.

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε από την UEFA στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων του Champions League. Οι «πράσινοι» ανησυχούσαν ακόμη και για τιμωρία της έδρας τους μετά την εισβολή ενός οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και τη χειρονομία προς τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο τελικά έπεσαν στα μαλακά και θα πληρώσουν απλώς ένα μικρό πρόστιμο.

Έτοιμοι Νίνης και «Μπουμ»

Ευχάριστα ήταν τα νέα της σημερινής προπόνησης για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής είδε τόσο τον Σωτήρη Νίνη να ξεπερνά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, όσο και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να ξεπερνά τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν. Έτσι αμφότεροι αναμένεται να είναι στην αποστολή, ο Έλληνας μέσος πιθανώς και στην ενδεκάδα, στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» για την 26η αγωνιστική (19:30). Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Λέτο (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο), ο Πλεσί που έχει ίωση και δεν προπονήθηκε, καθώς και ο τραυματίας Καρνέζης, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x