Stoiximan Super League

Δύο ώρες τα έλεγαν Χιμένεθ-Αδαμίδης!

Η… επόμενη ημέρα της βαριάς ήττας της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό έφερε τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Σταύρο Αδαμίδη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Ο πρόεδρος και ο προπονητής της Ένωσης συναντήθηκαν σήμερα το πρωί και επί δύο ώρες συνομίλησαν για όλα τα θέματα, αλλά κυρίως για τα αγωνιστικά. περί παραίτησης του Δημητριάδη.

Η… επόμενη ημέρα της βαριάς ήττας της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό έφερε τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Σταύρο Αδαμίδη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Ο πρόεδρος και ο προπονητής της Ένωσης συναντήθηκαν σήμερα το πρωί και επί δύο ώρες συνομίλησαν για όλα τα θέματα, αλλά κυρίως για τα αγωνιστικά.

Επί τάπητος τέθηκε το θέμα της χθεσινής ήττας και αναζητήθηκαν οι λόγοι που προκάλεσαν την ήττα σοκ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δουλειά του Ισπανού τεχνικού και πλέον οι δυο τους -όπως όλοι στην ομάδα- στρέφουν την προσοχή τους στον τελικό Κυπέλλου αλλά και στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τα πλέι-οφ.

Η νέα συνάντηση, δε, που επρόκειτο να έχει ο πρόεδρος της ΑΕΚ με τους οργανωμένους (μετά από αυτή που είχαν αργά το βράδυ της Κυριακής στα Σπάτα) δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, καθώς από την πλευρά των οπαδών κρίθηκε ότι δεν έχουν στην παρούσα φάση, κάτι παραπάνω να συζητήσουν με τη διοίκηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x