Stoiximan Super League

Διαψεύδει ο Παππάς!

Σε κατηγορηματική διάψευση του της εφημερίδας «ΦΩΣ», που τον παρουσίαζε μετανιωμένο για την εμπλοκή του στην ΑΕΚ και έτοιμο να «τα βροντήξει» όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτή, προχώρησε ο Πέτρος Παππάς.

Σε κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας «ΦΩΣ», που τον παρουσίαζε μετανιωμένο για την εμπλοκή του στην ΑΕΚ και έτοιμο να «τα βροντήξει» όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτή, προχώρησε ο Πέτρος Παππάς.

Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» τόνισε πως το περιεχόμενο του δημοσιεύματος δεν ισχύει, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως «οποιαδήποτε ενημέρωση θα την κάνει ο ίδιος, τόσο προς τα Μέσα όσο και προς όλο τον κόσμο της ΑΕΚ».

Έτσι, αναμένεται με ενδιαφέρον πλέον στη συγκεκριμένη ενημέρωση -όταν αυτή γίνει- να διευκρινιστεί τι απ’ όλα διαψεύδει ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ:

Ότι έχει μετανιώσει για την απόφαση να μπει στην ΑΕΚ (το έχει παραδεχθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του), ότι έχει -τουλάχιστον- τάσεις φυγής (όπως επιβεβαιώνεται καθημερινά από το ρεπορτάζ) ή ότι σκοπεύει -αφού πρώτα πληρώσει το μερίδιο του για την αδειοδότηση- να τις υλοποιήσει.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x