Με το αριστερό ξεκίνησε η σεζόν για τον Νικ Χάιντφελντ, ο οποίος αποκλείστηκε από την πρώτη φάση των κατατακτήριων δοκιμών, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπισε με το μονοθέσιο της Renault.
Ο Γερμανός πιλότος θα εκκινήσει από την 18η θέση, λόγω των προβλημάτων στο σύστημα KERS
«Είμαι απογοητευμένος που θα ξεκινήσω τη σεζόν από τόσο πίσω. Δεν ήταν εύκολη περίοδο και είχα πρόβλημα με το KERS, κάτι που σημαίνει πως έπρεπε να αλλάξω κάποια πράγματα στο στήσιμο και αυτό μου κόστισε σε χρόνο», ανέφερε ο Χάιντφελντ, ο οποίος συμπλήρωσε,
«Υπήρχε και κυκλοφοριακό πρόβλημα, προσπαθούσα να βρω χώρο, αλλά δεν τα κατάφερα. Ήταν κακή τύχη, αλλά θα προσπαθήσω από τη θέση που είμαι. Όπως είδαμε από το μονοθέσιο του Βιτάλι, η ομάδα έχει καλό ρυθμό, έτσι ελπίζουμε πως θα μπούμε στους βαθμούς», τόνισε ο πιλότος της Lotus Renault.
Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






