Stoiximan Super League

Άντε και… καλό Πάσχα

Η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να περιμένει. Το πολυαναμενόμενο ΔΣ της ΠΑΕ έγινε, διήρκησε περίπου τρεις ώρες, αλλά αποτέλεσμα δεν έφερε. Οι εξελίξεις μεταφέρονται σε περίπου 15 ημέρες, σε νέα συνεδρίαση. Έγινε πρόταση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Την απογοήτευσή του για την καθυστέρηση στις εξελίξεις εξέφρασε ο Αδαμάντιος Πολέμης.

Η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να περιμένει…

Το πολυαναμενόμενο ΔΣ της ΠΑΕ έγινε, διήρκησε περίπου τρεις ώρες, αλλά αποτέλεσμα δεν έφερε.

Οι εξελίξεις μεταφέρθηκαν σε περίπου 15 ημέρες, σε νέα συνεδρίαση όπου θα συζητηθεί η πρόταση που έγινε από τη Διοικούσα Επιτροπή για νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Γόντικας: «Θα πάμε σε αύξηση 10-15 εκ. €»

Η συνεδρίασης έληξε. Εγκρίθηκαν κάποιες συμβάσεις και κάποια συμβόλαια, όπως το συμβόλαιο του Λουκά Βύντρα αλλά και άλλες υποθέσεις. Συγκλήθηκε έκτακτη Γ.Σ. για τις 29 Απριλίου για θέματα λειτουργίας της εταιρείας.

Έγινε μια πολύ διεξοδική παρουσίαση οικονομικών στοιχείων από τη διοίκηση που αφορούσε τη προοπτική λειτουργίας για την επόμενη σεζόν και ακολούθησε μια αναλυτική συζήτηση.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι να επανασυγκληθεί το Δ.Σ. εντός 15 ημερών με τη διοίκηση να καταθέτει προτάσεις για το σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης σεζόν. Έχει αποφασιστεί ότι θα πάμε σε ένα νέο Δ.Σ. στο οποίο θα αποφασιστεί η διενέργεια της Α.Μ.Κ. με βάση τις προτάσεις της διοίκησης. Αυτές οι προτάσεις θα αφορούν μια υπόθεση εργασίας με την αύξηση να είναι από 10 έως 15 εκατομμύρια ευρώ
Αίσθηση μου, είναι, ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρξει ένας εξορθολογισμός των δαπανών της ΠΑΕ.

Απογοητευμένος ο Πολέμης
Καθόλου ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ δεν έμεινε ο Αδαμάντιος Πολέμης, όπως διευκρίνισε με δηλώσεις του.

«Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την πρόοδο που υπήρξε. Επειδή είμαι κι εγώ στην Επιτροπή ήθελα η συνεδρίαση αυτή να έχει γίνει νωρίτερα και με σκοπό να ληφθούν αποφάσεις, και όχι να υπάρξει αναβολή αποφάσεων. Ουσιαστικά σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Η πρότασή μου ήταν να μπουν στα ταμεία τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ. Και ο καθένας να βάλει τα χρήματα που του αναλογούν», τόνισε –αρχικά- ο Αδαμάντιος Πολέμης και συνέχισε:

«Η γνώμη μου είναι πως τα χρήματα αυτά έπρεπε να μπουν τώρα στην ομάδα, άμεσα. Έτσι ώστε, στη συνέχεια η Διοικούσα Επιτροπή, η τεχνική επιτροπή να έρθουν σε συνεννόηση για τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Πιστεύω ότι είναι –ήδη- αργά. Έχουμε καθυστερήσει», τόνισε.

Ο κ.Πολέμης πέρασε σε λεπτομέρειες. «Ακούσατε από τον κ.Γόντικα ότι τα οικονομικά θα είναι σφιχτά. Έπρεπε να έχουν γίνουν κινήσεις. Εγώ δήλωσα ότι θα συμμετάσχω στην αύξηση. Κατά τη γνώμη μου το ποσό της ΑΜΚ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο. Περίπου 25 εκατομμύρια. Αλλά επειδή τα 25 εκατομμύρια είναι πολλά αποφασίσαμε να καταλήξουμε στα 15. Έτσι με σωστή διαχείριση υλικού μπορούμε να πετύχουμε. Το κακό είναι ότι δεν τρέχει κανείς να βάλει λεφτά στην ομάδα», κατέληξε ο Αδαμάντιος Πολέμης και σε ερώτηση που δέχθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά: «Εγώ άφαντος πρόεδρος δεν γίνομαι».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Όχι Παναθηναϊκάκι»
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχώρησε πρώτος από την συνεδρίαση, καθώς όπως είπε ήθελε να βρεθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την ανησυχία του…

««Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας», δήλωσε, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στην πώληση κανενός ποδοσφαιριστή. «Στόχος είναι ο σύλλογος να γίνει μεγάλος και τρανός και όχι «Παναθηναϊκάκι», κατέληξε. Διαβάστε εδώ όλες τις δηλώσεις του Θανάσης Γιαννακόπουλου…

Δεν αποχωρεί ο Πατέρας
Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Μετοχική Σύνθεση του Παναθηναϊκού ο Νικόλας Πατέρας με δηλώσεις που έκανε μετά από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ. Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του…

Ο Νικόλας Πατέρας κατά την άφιξή του στα γραφεία της ΠΑΕ δέχθηκε αποδοκιμασίες από τους λιγοστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν επί τόπου. Αυτοί τον κάλεσαν να βάλει λεφτά στην ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τον υπεύθυνο για τα οικονομικά προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει τώρα.

Δεν πήγε ο Παύλος
Απών από την συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν –τελικά- ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Όπως έγινε αργότερα γνωστό ταλαιπωρήθηκε από μια μικρή αδιαθεσία με αποτέλεσμα να αποφασίσει να μην λάβει μέρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x