Stoiximan Super League

«Θα με ενδιέφερε ο Άρης»

Λόγο για ενδιαφέρον του Άρη να τον εντάξει στο δυναμικό του, έκανε ο Βέλιμιρ Ράντμαν ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως αυτό δεν έχει εκδηλωθεί με οποιαδήποτε μορφή μέχρι τώρα. Ο Κροάτης τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν από τους λίγους διασωθέντες στο φετινό «ναυάγιο» του Πανσερραϊκού, δήλωσε χαρούμενος που «μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης» ενδιαφέρεται για εκείνον.

Λόγο για ενδιαφέρον του Άρη να τον εντάξει στο δυναμικό του, έκανε ο Βέλιμιρ Ράντμαν ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως αυτό δεν έχει εκδηλωθεί με οποιαδήποτε μορφή μέχρι τώρα.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν από τους λίγους διασωθέντες στο φετινό «ναυάγιο» του Πανσερραϊκού, δήλωσε χαρούμενος που «μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης» ενδιαφέρεται για εκείνον.

Όμως, παρόλο που οι Σερραίοι θα αγωνίζονται του χρόνου στην Football League τους έδωσε προβάδισμα σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του.

«Το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος της χρονιάς. Έχω διαβάσει ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτησή μου. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος αφού πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω την τύχη μου. Πάντως δεν έχω δεχτεί ακόμη κάποια επίσημη πρόταση. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Πανσερραϊκού και μου αρέσει η ζωή στις Σέρρες. Θα συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας τους οποίους εκτιμώ πάρα πολύ, θα δω τι φιλοδοξίες έχουν στην δεύτερη κατηγορία, τι χρήματα μπορούν να μου προσφέρουν και έπειτα θα αποφασίσω», εξήγησε ο 29χρονος άσος μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x