WRC

Διατηρεί την πρωτιά του!

Στην Ιορδανία φιλοξενείται ο τέταρτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι με τον Σεμπαστιάν Οζιέ, να προηγείται στη γενική κατάταξη, ύστερα από την ολοκλήρωση των έξι ειδικών της δεύτερης ημέρας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην Ιορδανία φιλοξενείται ο τέταρτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι με τον Σεμπαστιάν Οζιέ, να προηγείται στη γενική κατάταξη, ύστερα από την ολοκλήρωση των έξι ειδικών της δεύτερης ημέρας.

Ο Γάλλος οδηγός της Citroen διατηρεί την πρωτιά του στη γενική κατάταξη, κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο στην τελευταία ειδική της ημέρας. Την αντεπίθεση της έκανε στο δεύτερο πέρασμα η Ford με τον Λάτβαλα να κερδίζει τις πρώτες δυο ειδικές.

Ο ομόσταβλος του Σεμπαστιάν Οζιέ, Σεμπαστιάν Λεμπ, παραμένει στη δεύτερη θέση, απέχοντας 31,6 δεύτερα από τον πρώτο. Ωστόσο, ο Οζιέ αύριο θα έχει δύσκολο έργο, δεδομένου ότι θα βγαίνει πρώτος και θα καθαρίζει τις ειδικές.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Οζιέ, Citroen, 1:32:53.4
2 Λεμπ, Citroen, +31.6
3 Λάτβαλα, Ford. +33.1
4., Π. Σόλμπεργκ, Solberg Citroen, +35.3
5. Χιρβόνεν, Ford, +2:30.9
6. Ραϊκόνεν, Ice 1 Citroen, +2:45.8
7. Γουίλσον, Stobart Ford, +2:57.8
8. Αλ Κασίμι, Abu Dhabi Ford,, + 4:49.7
9. Βιγιάγκρα, Munchis Ford, + 4:54.2
10. Αλ Ατίγια, Barwa Ford, + 5:19.3

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x