Ισπανία

Live: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-1 (Τελικό)

Τις επιθέσεις περιμέναμε, αλλά η… άσπρη βούλα ήταν που μίλησε στο «clasico»! Με τους Μέσι και Ρονάλντο να χάνουν αρκετές ευκαιρίες και να βρίσκουν δίχτυα μόνο από τη βούλα, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1! Ψυχωμένη εμφάνιση από τη «βασίλισσα», που ισοφάρισε παίζοντας με δέκα παίκτες από το 52’, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται… κιάλια (οκτώ πόντους) για να δει τους Καταλανούς στην κορυφή της Primera Division.

Τις επιθέσεις περιμέναμε, αλλά η… άσπρη βούλα ήταν που μίλησε στο «clasico»! Με τους Μέσι και Ρονάλντο να χάνουν αρκετές ευκαιρίες και να βρίσκουν δίχτυα μόνο από τη βούλα, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1! Ψυχωμένη εμφάνιση από τη «βασίλισσα», που ισοφάρισε παίζοντας με δέκα παίκτες από το 52’, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται… κιάλια (οκτώ πόντους) για να δει τους Καταλανούς στην κορυφή της Primera Division.



90΄+4΄ Λήξη της αναμέτρησης

90΄+2΄Κίτρινη κάρτα στον Τσάβι

4 τα λεπτά των καθυστερήσεων

89΄ο Κεντίρα δοκίμασε το σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Βαλντές

82΄ΓΚΟΛ για τη Ρεάλ με εκτέλεση πέναλτι του Ρονάλντο

80΄Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα στη θέση του Αντριάνο ο Μάξουελ

79΄Κίτρινη κάρτα στον Ντάνι Άλβες

78΄Εκτέλεση φάουλ για τον Ρονάλντο δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Βαλντές

76΄Κίτρινη κάρτα στον Αρμπελόα

68' - Αλλαγές για τη Ρεάλ: Ο Αντεμπαγιόρ αντικαθιστά τον Αλόνσο και ο Αρμπελόα τον Ντι Μαρία.

67' - Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα: Εκτός αγώνα ο Πέδρο και σε αυτόν μπαίνει ο Αφελάι.

66': Απίστευτη ευκαιρία για τη Ρεάλ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Αλόνσο, ο Πέπε (αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι) αποτυγχάνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα -τόσο με προβολή, όσο και με κεφαλιά στη συνέχεια!

62' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Μετά από γύρισμα του Πέδρο από δεξιά, ο Τσάβι πιάνει σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στέλνει την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να περάσει άουτ!

58' - Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα: Αντί του Πουγιόλ -που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού- στο γήπεδο μπαίνει ο Κεϊτά.

57' - Αλλαγή για τη Ρεάλ: Στη θέση του Μπενζεμά ο Εζίλ.

52' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Ο Μέσι αναλαμβάνει την εκτέλεση και με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας!

51' - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ!: Ο Αλμπιόλ αποβάλλεται, αφού ο Βίγια ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

51' - ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Μετά από βαθιά μπαλιά στην άμυνα της Ρεάλ, ο Αλμπιόλ κάνει κακό υπολογισμό, αφήνει τον Βίγια να πάρει πλεονέκτημα και προσπαθώντας να τον εμποδίσει έπειτα από το να βγει απέναντι στον Κασίγιας, τον ανατρέπει!

50' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ!: Ο Ρονάλντο εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από μακρινή απόσταση και βλέπει την μπάλα να χτυπά στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Βαλντές, πριν φύγει άουτ!

46': Έναρξη του β' μέρους

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

45': Τεράστια ευκαιρία για τη Ρεάλ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ και γύρισμα του Ράμος με το κεφάλι, ο Ρονάλντο πιάνει νέα κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Αντριάνο παρεμβάλλεται σωτήρια στην πορεία της μπάλας και -επίσης με το κεφάλι- αποκρούει πάνω στη γραμμή!

43': Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Αφού άλλαξε την μπάλα και μπήκε ωραία από αριστερά, ο Μέσι έπιασε -πιεζόμενος- το σουτ, αλλά ο Κασίγιας έπεσε στην κλειστή του γωνία και απέκρουσε!

34': Νέα καλή φάση για τη Ρεάλ! Ωραία μπαλιά του Μαρσέλο βγάζει τον Ρονάλντο "φάτσα" με τον Βαλντές, αλλά ο Πορτογάλος καθυστερεί όσο χρειάζεται για να έρθει ο Αντριάνο και να τον κόψει με σωτήρια προβολή!

31' - Κίτρινη κάρτα για τη Ρεάλ: Δυνατό μαρκάρισμα του Μαρσέλο πάνω στον Μέσι.

30': Ευκαιρία για τη Ρεάλ! Ο Ντι Μαρία μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, ντριμπλάρει τον Πουγιόλ και πιάνει αμέσως το σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ από την κλειστή γωνία του Βαλντές!

27' - Κίτρινη κάρτα για την Μπαρτσελόνα: Τη βλέπει ο Πικέ, για διαμαρτυρία.

26': Διαμαρτυρίες της Μπαρτσελόνα για πέναλτι! Μετά από μπαλιά του Μέσι, ο Βίγια βγαίνει τετ α τετ με τον εξερχόμενο Κασίγιας και -παρόλο που η πτώση του ήταν θεαματική- αλήθεια είναι ότι ο γκολκίπερ της Ρεάλ βρήκε εκείνον και καθόλου την μπάλα.

23': Μετά την εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Ρονάλντο πιάνει τη δυνατή κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

22': Ο Μπενζεμά ελίσσεται μέσα στην περιοχή από δεξιά και πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Βαλντές -παρόλο που αιφνιδιάστηκε και πήγε να τη χάσει από τα χέρια του- απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.

19': Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι! Ο Μέσι βγαίνει "στην πλάτη" της άμυνας από δεξιά, στρώνει... στον εαυτό του με το κεφάλι, αλλά η έμπνευση να περάσει την μπάλα πάνω από τον Κασίγιας δεν ξεγελάει τον γκολκίπερ της Ρεάλ, που μπλοκάρει!

17': Επιφυλακτικό παιχνίδι, προς το παρόν, από τις δύο ομάδες -με αποτέλεσμα να μην έχει δημιουργηθεί ακόμα καλή ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες.

10': Ο Ρονάλντο εκτελεί απευθείας το φάουλ (αρκετά έξω από την περιοχή και δεξιά), αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Βαλντές.

8' - Κίτρινη κάρτα για την Μπαρτσελόνα: Ο Κεντίρα διεκδίκησε μια προωθημένη μπαλιά με τον Αντριάνο -με το διαιτητή να θεωρεί ότι ο αμυντικός των Καταλανών τον εμπόδισε εσκεμμένα με τον αγκώνα.

4': Πρώτη μεγάλη φάση του "clasico"! Σε μια προσπάθεια του Μαρσέλο να κόψει τον Μέσι από δεξιά, ο Βραζιλιάνος έπεσε με φόρα πάνω στο βοηθό (!) και τον... ανέτρεψε εντυπωσιακά! Καθαρό φάουλ...

1': Έναρξη του αγώνα



ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Αλμπιόλ, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Κεντίρα, Πέπε, Τσάμπι Αλόνσο (68' Αντεμπαγιόρ), Ντι Μαρία (68' Αρμπελόα), Μπενζεμά (57' Εζίλ), Ρονάλντο

Στον πάγκο: Ντούντεκ, Γκαράι, Κακά, Ιγκουαίν

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ (58' λ.τ. Κεϊτά), Αντριάνο, (80΄Μάξγουελ), Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Πέδρο (67' Αφελάι), Μέσι, Βίγια

Στον πάγκο: Πίντο, Φοντάς, Μιλίτο, Τιάγκο

ΓΗΠΕΔΟ: «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»



• Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα… μονομαχήσουν τέσσερις φορές σε διάστημα μικρότερο των τριών εβδομάδων!

• Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας, απόψε, στη Μαδρίτη, είναι για το πρωτάθλημα και ο δεύτερος, την ερχόμενη Τετάρτη, για το Κύπελλο, όπου οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό, στο «Μεστάγια» της Βαλένθια. Τελευταία στη… σειρά είναι τα παιχνίδια για το Champions League, στις 27/4, στο «Μπερναμπέου» και στις 3/5 στο «Καμπ Νου», για μία θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

• Το αποψινό είναι το υπ' αριθμόν 210 «clasico», αλλά και το πιο αδιάφορο, αγωνιστικά, σε σχέση με τα τρία που θα ακολουθήσουν, αφού η Μπάρτσα θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει το πρωτάθλημα, αφού έχει ξεφύγει οκτώ βαθμούς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από τη μισητή αντίπαλό της…

• Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο και ο ίδιος… φυσικά, θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς, μετά το εντυπωσιακό 5-0 των «μπλαουγκράνα» τον περασμένο Νοέμβριο, στο «Καμπ Νου».

• Πέντε σερί νίκες στα ισάριθμα τελευταία τους ματς αριθμεί η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ με συντελεστή τερμάτων 16-3…

• 1.000 περισσότερες ήταν οι πάσες που αντάλλαξαν οι «μπλαουγκράνα» στο ίδιο χρονικό διάστημα!

• Δύο μόλις παίκτες από υπάρχον ρόστερ της Ρεάλ (Ιγκουαίν και Σέρχιο Ράμος) είχαν τη χαρά να πανηγυρίσουν ένα γκολ εις βάρος της Μπάρτσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x