Μπορεί πλέον να απέχει από το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, ωστόσο ο Φλάβιο Μπριατόρε τόνισε πως η διεξαγωγή των φετινών γκραν πρι τον έχουν διασκεδάσει όσο πότε.
«Έχω δει τους αγώνες στην τηλεόραση και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν πάρα πολύ. Συνήθως, βαριόμασταν να βλέπουμε τα μονοθέσια, τα οποία δεν θα παρέμεναν στην ίδια θέση αν οι πιλότοι δεν έκαναν κάποιο λάθος. Αντί για αυτό τώρα όλα είναι ανοιχτά. Ο Γουέμπερ (σ.σ. στην Κίνα) εκκίνησε 18ος και τερμάτισε εφτά δεύτερα μακριά από τον νικητή, με μερικούς γύρους ακόμη μπορεί να είχε κερδίσει», ήταν τα λόγια του Μπριατόρε, ο οποίος πρόσθεσε,
«Η ικανότητα ενός πιλότου αναδεικνύεται τόσο από την οδήγησή του, όσο και από την τακτική. Οι νέοι κανονισμοί έχουν κάνει το απρόβλεπτο το πρωτάθλημα. Τα ελαστικά έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο», συμπλήρωσε ο Ιταλός επιχειρηματίας.
Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






