Πόλο

Κορίτσαροι!

Έχανε, σταθερά, από το ξεκίνημα του αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές με διαφορά πέντε γκολ (9-4 στο 3ο οκτάλεπτο και 11-6 στο 4ο), αλλά βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει σε 11-11 και να στείλει το ματς στην παράταση! Εκεί, όμως, λύγισε… Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ηττήθηκε 14-13 από την -οκτώ φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης- Οριζόντε Κατάνια, μένοντας εκτός τελικού του Τσάμπιονς Καπ. Απαράδεκτη η διαιτησία, έδωσε δύο ανύπαρκτα πέναλτι στις Ιταλίδες στον έξτρα χρόνο!

Έχανε, σταθερά, από το ξεκίνημα του αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές με διαφορά πέντε γκολ (9-4 στο 3ο οκτάλεπτο και 11-6 στο 4ο), αλλά βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει σε 11-11 και να στείλει το ματς στην παράταση!

Εκεί, όμως, λύγισε…

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ηττήθηκε 14-13 από την -οκτώ φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης- Οριζόντε Κατάνια, μένοντας εκτός τελικού του Τσάμπιονς Καπ.

Απαράδεκτη η διαιτησία, έδωσε δύο ανύπαρκτα πέναλτι στις Ιταλίδες στον έξτρα χρόνο!

Η προσπάθεια των κοριτσιών του Χάρη Παυλίδη ήταν συγκλονιστική.

Για μία ακόμα φορά απέδειξαν ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα -παραμένουν απλήρωτες…- ξέρουν να αγωνίζονται για τη νίκη.

Εξαιρετική εμφάνιση από Τσουρή, Αβραμίδου! Η πρώτη κατέβασε για άλλη μία φορά τα… ρολά, ενώ η δεύτερη σκόραρε τέσσερις φορές!

Στην παράταση έστειλε το παιχνίδι η αρχηγός του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Αντωνάκου, κατάθεση ψυχής από όλες τις «ερυθρόλευκες».

Πλέον, οι… κορίτσαροι του κ. Παυλίδη θα περιοριστούν στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, που θα γίνει αύριο (23/4), στις 11:30.

Αντίπαλός τους, η ρωσική Κίνεφ Κίρισι, η οποία, νωρίτερα, έπεσε… θύμα έκπληξης από την οικοδέσποινα του Final Four, Σαμπαντέλ (15-13)!

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-3, 3-2, 2-6 Τα τρίλεπτα της παράτασης: 1-0, 2-2

Οριζόντε Κατάνια: Μιτσέλι 1, Γκαριμπότι 1, Ραντίτσι 1, Ντι Μάριο 4, Μότα 1, Χιλ 4, Βίλα 1, Μπεχιν 1.

Ολυμπιακός: Ψούνη 3, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 4, Φαν Μπέλκουμ 1, Μπαλωμενάκη 1, Αντωνάκου 2.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x