Stoiximan Super League

Το συμβολικό «όχι» του αρχηγού

Σε μια συμβολική κίνηση, ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, αρνήθηκε να πάρει μέρος σε εκπομπή της Nova για την επιλογή των κορυφαίων στιγμών, προσώπων κτλ της φετινής σεζόν, διαμαρτυρόμενος για τη μη αδειοδότηση του «Γηραιού».

Σε μια συμβολική κίνηση, ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, αρνήθηκε να πάρει μέρος σε εκπομπή της Nova για την επιλογή των κορυφαίων στιγμών, προσώπων κτλ της φετινής σεζόν, διαμαρτυρόμενος για τη μη αδειοδότηση του «Γηραιού».

Διαβάστε τις ανακοινώσεις που εξέδωσε σχετικά η ΠΑΕ Ηρακλής:

Εφεση και αναμονή

Οπως είχε προγραμματιστεί, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατέθεσε, σήμερα (26/04) στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ το κείμενο της έφεσης για δευτεροβάθμια εξέταση του φακέλου της αδειοδότησης, ενώ στην διάθεση της επιτροπής τίθεται και η μελέτη βιωσιμότητας της ΠΑΕ, την οποία εκπόνησε αναγνωρισμένος και εξειδικευμένος Οίκος σε θέματα οικονομικών μελετών και ερευνών. Απομένει ο καθορισμός ημέρας και ώρας εξέτασης του φακέλου από την δευτεροβάθμια επιτροπή, ώστε να βρεθούν ενώπιόν της η διοικητική και νομική αντιπροσωπεία του επίσημου ΗΡΑΚΛΗ.

Παρών ο Πρόεδρος του Γ.Σ.

Από νωρίς το πρωί, σήμερα (26/04), πραγματοποιούνται συσκέψεις στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, μεταξύ των διοικούντων, των νομικών, των οικονομικών και των διοικητικών στελεχών, που εμπλέκονται στο θέμα της αδειοδότησης. Αντικείμενο, βεβαίως, η εκπροσώπηση της ΠΑΕ ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής κατά την εξέταση του φακέλου, διαδικασία για την οποία η 'γαλάζια' πλευρά φιλοδοξεί να είναι άριστα προετοιμασμένη. Στις σημερινές επαφές έλαβε μέρος και ο Πρόεδρος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο οποίος ενημερώθηκε πλήρως για όλα τα θέματα, που αφορούν στην αδειοδότηση, δηλώνοντας και την προσωπική συμμετοχή του στην προσπάθεια, όπως και όλου του Ερασιτέχνη.

Με Κιλκισιακό

Στο περιθώριο του μέγιστου θέματος της αδειοδότησης, η ομάδα από σήμερα (26/04) επανέρχεται σε προπονησιακή δραστηριότητα στην Μίκρα. Μάλιστα, αύριο, Τετάρτη 27/04, στις 17:00, στο Κιλκίς, θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της μετα-αγωνιστικής περιόδου, με αντίπαλο την ομάδα του Κιλκισιακού, που αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x