F1

Με Μοντανί η Super Aguri

Ο Φρανκ Μοντανί θα είναι ο οδηγός της Super Aguri για τα επόμενα τρία Γκραν Πρι. Ο Γάλλος πιλότος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ιάπωνα, Γιούζι Ίντε, που δύο αγώνες πριν, στο Νίρμπουργκρινγκ, τιμωρήθηκε από την από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Ο Φρανκ Μοντανί θα είναι ο οδηγός της Super Aguri για τα επόμενα τρία Γκραν Πρι. Ο Γάλλος πιλότος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ιάπωνα, Γιούζι Ίντε, που δύο αγώνες πριν, στο Νίρμπουργκρινγκ, τιμωρήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Έτσι η πρώτη παρουσία του Μοντανί πίσω από το τιμόνι της Super Aguri θα πραγματοποιηθεί στο Μόντε Κάρλο το Σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια θα συμμετάσχει και στα Γκραν Πρι της Βρετανίας, του Καναδά καιτης Αμερικής. «Είμαι πολύ συγκινημένος που έχω την εμπιστοσύνη της ομάδας και τη δυνατότητα να τρέξω να τρέξω σ’ αυτούς τους αγώνες»,δήλωσε ο Μοντανί στην επίσημη ιστοσλίδα του.

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x