Stoiximan Super League

«Λύμπε»… από του χρόνου!

Τη νέα χρονιά (εφόσον συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο) θα αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο τραυματισμός του Μεσσήνιου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, ώστε να του στερήσει -κατά πάσα πιθανότητα- τη συμμετοχή σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των play-off.

Τη νέα χρονιά (εφόσον συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο) θα αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο τραυματισμός του Μεσσήνιου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, ώστε να του στερήσει -κατά πάσα πιθανότητα- τη συμμετοχή σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των play-off.

Ο απεικονιστικός έλεγχος που υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Μεσσήνιος επιβεβαίωσε την πρώτη διάγνωση για κάκωση (έσω πλαγίου αριστερού γόνατος) και η εκτίμηση για απουσία τουλάχιστον τριών εβδομάδων από τις προπονήσεις τον θέτει αυτόματα εκτός πλάνων του Χιμένεθ στην προσπάθεια για έξοδο στο Champions League (δεδομένου ότι τα play-off τελειώνουν στις 29 Μαΐου).

Ο Λυμπερόπουλος θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας από την Τρίτη, ενώ ο έτερος τραυματίας Νάτσο Σκόκο ξεκίνησε από σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x