Stoiximan Super League

Οι εσφαλμένες εκτιμήσεις σώζουν τον Ηρακλή…

Το σκεπτικό από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα στα χέρια της η διοίκηση του Ηρακλή. Το εν λόγω έγγραφο θεωρείται απολύτως απαραίτητο για την επόμενη κίνηση του «Γηραιού», όπως τόνισε στην Sportday ο Λάκης Σημαιοφορίδης, αφού θα γίνει εκτενής έλεγχος για το αν περιλαμβάνει νομικά ζητήματα που έχουν εκτιμηθεί εσφαλμένα και βάσει αυτών μπορεί να ανατραπεί η ληφθείσα απόφαση κατά των Θεσσαλονικέων.

Το σκεπτικό από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα στα χέρια της η διοίκηση του Ηρακλή.

Το εν λόγω έγγραφο θεωρείται απολύτως απαραίτητο για την επόμενη κίνηση του «Γηραιού», όπως τόνισε στην Sportday ο Λάκης Σημαιοφορίδης, αφού θα γίνει εκτενής έλεγχος για το αν περιλαμβάνει νομικά ζητήματα που έχουν εκτιμηθεί εσφαλμένα και βάσει αυτών μπορεί να ανατραπεί η ληφθείσα απόφαση κατά των Θεσσαλονικέων.

«Μία απόφαση είναι συνδυασμός νομικών και ουσιαστικών ζητημάτων. Τα ουσιαστικά είναι συνήθως αριθμοί ή πειστήρια, τα νομικά είναι εκτιμήσεις που μπορεί να είναι εσφαλμένες. Αυτά θα κοιτάξουμε κι εμείς για την προσβολή της απόφασης. Να βρούμε τις εσφαλμένες εκτιμήσεις» τόνισε στη Sportday ο κ.Σημαιοφορίδης, για να προσθέσει για το ενδεχόμενο που προκύψει κάτι τέτοιο:

«Είτε θα ζητήσουμε τη διαδικασία επανεξέτασης, είτε θα προχωρήσουμε παρακάτω».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x