Stoiximan Super League

Οργή και… πείσμα

Έξαλλοι είναι στις τάξεις της ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «κιτρινόμαυροι» φωνάζουν για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου και εξέφρασαν την οργή τους με κατά πάντων. Πεισμωμένοι οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» και αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρώτη θέση. Τελικός ο αγώνας της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Έξαλλοι είναι στις τάξεις της ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «κιτρινόμαυροι» φωνάζουν για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, καθώς ισχυρίζονται πως επηρέασε ή ακόμη και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των Θεσσαλονικέων.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» στέκονται κυρίως στο φάουλ και το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το σκορ, στην αποβολή του Γρηγόρη Μάκου, αλλά και στο γεγονός ότι για ένα ακόμη ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο ένας παίκτης της ομάδας δέχτηκε φωτοβολίδα από την εξέδρα (στη ρεβάνς του Κυπέλλου ήταν ο Σάχα, χθες ο Λαγός), αλλά ο αγώνας δεν διακόπηκε, παρά μόνο για ελάχιστα λεπτά.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, που ήδη είχε… μαζεμένα απέναντι στις αρχές για την ποινή που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, εξέφρασε την οργή της με καυστική ανακοίνωση, το ίδιο έπραξαν και αρκετοί παίκτες της ομάδας, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ ισχυρίστηκε πως «κυνηγούν» την ομάδα του, καθώς αν κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, θα χαθεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τις τρεις υπόλοιπες ομάδες και θα περάσει στα χέρια του Ατρομήτου.

Όσα έγιναν στην Τούμπα έχουν πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παλέψουν-με Θεούς και δαίμονες όπως αναφέρουν-για να πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Όλα για όλα στο Βόλο

Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου (18:15) στο Πανθεσσαλικό αποκτά πλέον χαρακτήρα τελικού για την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως ακόμη όλα εξαρτώνται από αυτούς και πιστεύουν πως αν ο ΠΑΟΚ δεν επικρατήσει του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, εκείνοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League. Το έργο της «Ένωσης», ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κόψει το δρόμο της προς την κορυφή, προκειμένου να μην πάρει ο Ατρόμητος το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς εκτός πλάνων πέρα από τους Λυμπερόπουλο και Γιάχιτς (πιθανώς και τον Γκέντσογλου) θα είναι και ο Γρηγόρης Μάκος μετά την αποβολή του στην Τούμπα. Πάντως η κάκωση που έχει στο αριστερό γόνατο ο Νίκος Καράμπελας και το χτύπημα στο κεφάλι του Τραϊανού Δέλλα από αγκωνιά του Πάμπλο Κοντρέρας δεν εμπνέουν ανησυχία.

Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση θα δώσουν το «παρών» και κάποιοι εκ των χορηγών της ομάδας στο πλαίσιο της Sponsor’s Day, ενώ θα γίνει φωτογράφηση με τους παίκτες που κατέκτησαν το Κύπελλο και θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου των Σπάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x