Γερμανία

Ξανά στις επάλξεις ο Ρεχάγκελ

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ότο Ρεχάγκελ, ύστερα από 11 μήνες απουσίας του από τους πάγκους. Φορώντας ένα γαλάζιο μπουφάν με το εθνόσημο της Ελλάδας, ο Ότο Ρεχάγκελ προπόνησε για μία ώρα τους ποδοσφαιριστές της Φορτούνα Μπρέντενεϊ, η οποία εδρεύει στη γενέτειρά του, το Έσεν. Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε συμβουλές στους νεαρούς παίκτες και στη συνέχεια παρακολούθησε το πρόγραμμά τους, κάνοντας παρεμβάσεις όπου έκρινε ότι ήταν απαραίτητο.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ότο Ρεχάγκελ, ύστερα από 11 μήνες απουσίας του από τους πάγκους.

Φορώντας ένα γαλάζιο μπουφάν με το εθνόσημο της Ελλάδας, ο Ότο Ρεχάγκελ προπόνησε για μία ώρα τους ποδοσφαιριστές της Φορτούνα Μπρέντενεϊ, η οποία εδρεύει στη γενέτειρά του, το Έσεν.

Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε συμβουλές στους νεαρούς παίκτες και στη συνέχεια παρακολούθησε το πρόγραμμά τους, κάνοντας παρεμβάσεις όπου έκρινε ότι ήταν απαραίτητο.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής είχε καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της «Γαλανόλευκης» πριν από έντεκα μήνες. Ήταν τον περασμένο Ιούνιο, στην ήττα με σκορ 2-0 από Αργεντινή, για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x