Champions League

«Πανέτοιμοι και πιο ώριμοι από το 2009»

Συγκρατημένα αισιόδοξος για επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπαρτσελόνα στον μεγάλο του Τσάμπιονς Λιγκ αύριο βράδυ στο «Γουέμπλεϊ», εμφανίστηκε ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Αφού ξεκαθάρισε πως «είμαστε πανέτοιμοι και πιο ώριμοι από το 2009», τόνισε πως «οι ποδοσφαιριστές μου έχουν αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές τους, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλά τη δουλειά μας». Αποστολή στο Λονδίνο, Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Συγκρατημένα αισιόδοξος για επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπαρτσελόνα στον μεγάλο του Τσάμπιονς Λιγκ αύριο βράδυ στο «Γουέμπλεϊ», εμφανίστηκε ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Αφού ξεκαθάρισε πως «είμαστε πανέτοιμοι και πιο ώριμοι από το 2009» όταν και έχασαν με κάτω τα χέρια από τους «μπλαουγκράνα», τόνισε πως «οι ποδοσφαιριστές μου έχουν αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές τους, εγώ τους πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

Αποστολή στο Λονδίνο, Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, κατέστησε σαφές πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ψάχνουν εκδίκηση για την ήττα στη Ρώμη. «Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση. Πριν από δύο χρόνια στον μεγάλο τελικό είχαμε κάνει λάθη που μας στοίχισαν αλλά φέτος έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλύτερα», σημείωσε ο πολύπειρος Σκωτσέζος και πρόσθεσε:

«Αναγνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου. Άλλωστε δεν θα ήταν φρόνιμο να κατέβουμε σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα χωρίς να έχουμε διαβάσει τον τρόπο παιχνιδιού του, τα δυνατά του σημεία και που υστερεί. Αλλά εμείς πάντα επικεντρωνόμαστε στο τι μπορούμε να κάνουμε οι ίδιοι, θέλουμε να παίξουμε επιθετικά και διαθέτουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές. Κάθε σύλλογος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, εμάς μας διακρίνει το ομαδικό πνεύμα. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε πετύχει τόσα πολλά φέτος στην Ευρώπη».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Νεμάνια Βίντιτς. «Είναι μεγάλη μου τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο μιας τόσο μεγάλης ομάδας σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, αλλά αν στο τελευταίο σφύριγμα δεν πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τροπαίου, αυτό δεν θα σημαίνει τίποτα. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά φέτος στην Πρέμιερ και είχαμε αρκετές μέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ειδικά στον ψυχολογικό τομέα», ήταν τα λόγια του.

Δείτε την εκπομπή για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, Τhe Champions-Pre Game 3 στη Web TV του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 με τον Τόλη Χριστοφοράκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x