Stoiximan Super League

Ναυάγιο με Γιάχιτς

Πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει, όπως φαίνεται, από την ΑΕΚ ο Σάνελ Γιάχιτς. Οι διοικούντες την Ένωση δέχθηκαν τις απαιτήσεις του παίκτη, αύξησαν στο ποσό που ήθελε την αποζημίωση για να λύσει το συμβόλαιο του, αλλά τελικά ο Βόσνιος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να φύγει για να πάει στην Κύπρο και την Ομόνοια.

Παρόλο που τελικά του προσφέρθηκε η αποζημίωση που ζητούσε για να λύσει το συμβόλαιό του, ο Σανέλ Γιάχιτς αρνήθηκε να φύγει από την ΑΕΚ!

Μετά από διαπραγματεύσεις που έγιναν σήμερα με τους διοικούντες την ΑΕΚ και τον παίκτη, η πλευρά της ομάδας αύξησε τα χρήματα που του έδινε, φτάνοντας στο ποσό των 200.000 ευρώ που απαιτούσε για να αποχωρήσει.

Ο μάνατζέρ του Βόσνιου του τηλεφώνησε, λοιπόν, για να τον ενημερώσει, αλλά εκείνος τον άφησε με το στόμα ανοικτό.

Ο Γιάχιτς ξαφνικά άλλαξε πάλι τις σκέψεις του και ενημέρωσε ότι δεν θέλει να πάει στην Ομόνοια και πως θα αποχωρήσει μόνο εάν βρεθεί ομάδα που του προσφέρει συμβόλαιο με περισσότερες από 700.000 ευρώ ετησίως.

Θυμήθηκε, δε (αφότου είχε δώσει αρχικά τη συγκατάθεσή του για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους Κύπριους) ότι επιθυμεί να αγωνίζεται σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Φυσικά, μόλις ενημερώθηκαν για την εξέλιξη, τόσο ο Σταύρος Αδαμίδης, όσο και ο Άρναρ Γκρέταρσον εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τη συμπεριφορά του παίκτη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση του Γιάχιτς είχε σαν αποτέλεσμα και την απόφαση του μάνατζέρ του στην Ελλάδα να μην τον εκπροσωπεί άλλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x