Αυτό θα πει συνεργασία! Ασπίδα προστασίας ύψωσε ο Τζένσον Μπάτον, για τον Λιούις Χάμιλτον, μετά το γκραν πρι του Καναδά. Ο Βρετανός πιλότος που πήρε την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν, τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί καλύτερο πιλότο από τον ομόσταβλό του.
Οι δύο πιλότοι στην πίστα του Μόντρεαλ είχαν επαφή, ωστόσο αυτό δεν χάλασε την ηρεμία τους, με τον Χάμιλτον να δέχεται το λάθος του, που τον οδήγησε στην εγκατάλειψη και τον Μπάτον να ζητά συγγνώμη που δεν τον είχε δει.
«Ο Λιούις βρίσκεται στην επικαιρότητα, γιατί είναι ένας… πολύ καλός πιλότος, είναι μαχητής. Για μένα αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, απέναντι σε έναν πολύ ταλαντούχο πιλότο, ένας από τους καλύτερους που έχω δει. Το στυλ οδήγησης του είναι επιθετικό, μερικές φορές είναι σωστός, μερικές φορές όχι», ανέφερε ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως οι σχέσεις τους δεν κλονίστηκαν, ύστερα από την επαφή που είχαν.
«Είναι άσχημο να τρακάρεις με τον ομόσταβλο σου, αλλά μιλήσαμε και ήταν εντάξει. Ήταν από τους πρώτους που ήρθε να με συγχαρεί για τη νίκη»
Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






