Stoiximan Super League

Θετικός για Bundesliga ο Παπασταθόπουλος

Η Τζένοα απέκτησε πάλι τα δικαιώματα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Μίλαν αλλά ο νεαρός αμυντικός δεν πρόκειται να παραμείνει εκεί. Ο μάνατζέρ του, Νίκος Κλειτσίδης, μιλώντας στην «Bild» άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Γερμανία όπου η Βέρντερ Βρέμης επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Η Τζένοα απέκτησε πάλι τα δικαιώματα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Μίλαν, αλλά ο νεαρός αμυντικός δεν πρόκειται να παραμείνει εκεί. Ο μάνατζέρ του, Νίκος Κλειτσίδης, μιλώντας στην «Bild» άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Γερμανία όπου η Βέρντερ Βρέμης επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Τζένοα είναι αυτή που έχει τα δικαιώματά του. Εμείς είμαστε ανοικτοί σε προσφορές, όπως και η Τζένοα. Η ομάδα του αδυνατεί να καλύψει το συμβόλαιό του. Αν θα πωληθεί ή θα δοθεί δανεικός θα εξαρτηθεί από την πρόταση που θα γίνει. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες και μέσα στις επόμενες 20 μέρες θα αποφασίσουμε», τόνισε ο εκπρόσωπος του διεθνούς στόπερ, που φέρεται να διεκδικείται ακόμη από τη Λιόν και τη Λάτσιο.

Όσο για το ενδεχόμενο να παίξει στην Bundesliga, είπε: «Θα πήγαινε ευχαρίστως στη Γερμανία. Του αρέσει πολύ το πρωτάθλημα αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x