Stoiximan Super League

Στέλνουν Πέροβιτς στην ΑΕΚ!

Προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με τον Σλάβκο Πέροβιτς αποκαλύπτουν σερβικά ΜΜΕ! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportska Centrala», o 23χρονος χαφ με οργανωτικές ικανότητες διαπραγματεύεται τη μετακίνησή του από τον Ερυθρό Αστέρα (απ’ όπου ενδέχεται να μείνει ελεύθερος) στην «Ένωση»!

Προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με τον Σλάβκο Πέροβιτς αποκαλύπτουν σερβικά ΜΜΕ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportska Centrala», o 23χρονος χαφ με οργανωτικές ικανότητες διαπραγματεύεται τη μετακίνησή του από τον Ερυθρό Αστέρα (απ’ όπου ενδέχεται να μείνει ελεύθερος) στην «Ένωση»!

Ο νεαρός μέσος ανήκει από το 2006 στον Ερυθρό Αστέρα, με τη φανέλα του οποίου συμπλήρωσε 13 συμμετοχές και 2 γκολ τη σεζόν που πέρασε. Είχε προηγηθεί, δε, μια καλύτερη σεζόν του (με 33 συμμετοχές και 10 γκολ) και άλλες δύο -νωρίτερα- όπου αγωνίστηκε συνολικά (συμπεριλαμβανομένων και δύο εξάμηνων δανεισμών του στις Σρεμ και Νάπρεντακ) 36 φορές, με 4 γκολ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Πέροβιτς μπορεί να γίνει ο τέταρτος παίκτης που αποχωρεί φέτος από τον Ερυθρό Αστέρα, αφού ο σερβικός σύλλογος έχει φτάσει ήδη σε συμφωνία με την ΑΕΚ και πλέον η μετακίνησή του στην «Ένωση» θα εξαρτηθεί από κατάληξη των δικών του διαπραγματεύσεων μ’ εκείνη.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ, πάντως, παραδέχονται μεν πως ο παίκτης τους προτάθηκε, ωστόσο τονίζουν πως -όχι μόνο δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις μαζί του, αλλά η περίπτωσή του κρίθηκε εξ αρχής ανεπαρκής για να τους απασχολήσει σοβαρά.

Δείτε βίντεο με γκολ του Πέροβιτς





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x