Stoiximan Super League

Μάτος: «Θα κάνω ό,τι μπορώ να μείνω»

Υπόσχεση απευθυνόμενος στους οπαδούς της Μποταφόγκο έδωσε ο Μαρσέλο Μάτος. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω. Να μείνουν ήσυχοι», είπε ο Βραζιλιάνος μέσος. Κρίσιμες οι επόμενες δέκα ημέρες υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της «χώρας του καφέ» για την παραμονή του ή την επιστροφή στο "τριφύλλι". , δήλωσε ο Λοτίτο.

Οι επόμενες δέκα ημέρες είναι πολύ σημαντικές για την παραμονή του Μαρσέλο Μάτος στη Μποταφόγκο ή την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, στο διάστημα αυτό θα ενταθούν οι προσπάθειες της βραζιλιάνικης ομάδας να διατηρήσουν τον παίκτη στο δυναμικό της.

«Η παραμονή του παραμένει δύσκολη. Δεν μπορώ να μιλήσω αλλά να συγκεντρωθούμε στο ζήτημα. Ελπίζω να έχουμε γρήγορα κάποιο αποτέλεσμα για το συμβόλαιο (του δανεισμού) που τελειώνει», ανέφερε ο μάνατζερ του Μάτος, Κάρλος Λέιτε.

Ο Μαρσέλος Μάτος, από την πλευρά του, απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας του έδωσε μια υπόσχεση:

«Οι οπαδοί μπορούν να μείνουν ήσυχοι, τους υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω στην Μποταφόγκο. Ελπίζω ότι πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου θα έχουν τακτοποιηθεί όλα», τόνισε ο βραζιλιάνος μέσος ο οποίος κατέληξε:

«Η οικογένειά μου έχει συνηθίσει εδώ, θα της ήταν πολύ δύσκολο να φύγει»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x