Γενικά

«Καλύτερος του Ρονάλντο ο Νεϊμάρ»

Την άποψή του ότι ο Νεϊμάρ είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και υπολείπεται, μέχρι στιγμής, μόνο του Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε ο Ντοριβάλ Τζούνιορ. Ο πρώην προπονητής της Σάντος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πάουλο Γκάνσο και το «φονικό» δίδυμο που συνθέτει με τον Νεϊμάρ.

Την άποψή του ότι ο Νεϊμάρ είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και υπολείπεται, μέχρι στιγμής, μόνο του Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε ο Ντοριβάλ Τζούνιορ.

Ο πρώην προπονητής της Σάντος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πάουλο Γκάνσο και το «φονικό» δίδυμο που συνθέτει με τον Νεϊμάρ.

«Ειλικρινά, για μένα, ο Νεϊμάρ είναι μόνο κάτω από τον Μέσι. Είναι καλύτερος του Κριστιάνο από κάθε άποψη» δήλωσε στο “Lancenet”, ο 49χρονος τεχνικός, για να συμπληρώσει: «

«Είναι πιο γρήγορος στις αντιδράσεις του από τον Κριστιάνο, πιο αποφασιστικός, πιο έξυπνος. Όσο περνούν τα χρόνια, θα φτάσει και το επίπεδο του Μέσι».

Αναφερόμενος στον Γκάνσο, πρόσθεσε: «Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας, όπως ο Νεϊμάρ, και ένας εξαιρετικός παίκτης. Ο Νεϊμάρ είναι διάνοια και ο Γκάνσο εγκεφαλικός παίκτης. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, βοηθούν ο ένας τον άλλον, κάνουν το κλίμα στη Σάντος πολύ καλό».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x