Πορτογαλία

Παραιτήθηκε από Πόρτο ο Βίλας-Μπόας

Τον τερματισμό του συμβολαίου του, μέσω της ρήτρας εξαγοράς των 15 εκατομμυρίων ευρώ που αυτό προβλέπει ανακοίνωσε στην Πόρτο o Αντρέ Βίλας-Μπόας. Στην επικοινωνία που είχε με τους «δράκους», μέσω φαξ, δεν έκανε καμία αναφορά στην Τσέλσι, ωστόσο ο 34χρονος τεχνικός έδειξε πλέον ξεκάθαρα τις προθέσεις του, κάνοντας ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στους "μπλε".

Τον τερματισμό του συμβολαίου του, μέσω της ρήτρας εξαγοράς των 15 εκατομμυρίων ευρώ που αυτό προβλέπει ανακοίνωσε στην Πόρτο o Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Στην επικοινωνία που είχε με τους «δράκους», μέσω φαξ, δεν έκανε καμία αναφορά στην Τσέλσι, ωστόσο ο 34χρονος τεχνικός έδειξε πλέον ξεκάθαρα τις προθέσεις του, κάνοντας ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στους "μπλε".

Σύμφωνα, μάλιστα, με το "SkySports", ο Βίλας-Μπόας βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, για να τελειώσει το θέμα με τους διοικούντες την Τσέλσι.

Ο Βίλας-Μπόας κατάφερε στην πρώτη του χρονιά με την Πόρτο, να την οδηγήσει στο τρεμπλ, κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο Πορτογαλίας, όπως και το Europa League, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν διάδοχο του Ζοσέ Μουρίνιο.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x