Η έκτη νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ στο γκραν πρι της Βαλένθια, έβαλε τέλος στα όνειρα του Φερνάντο Αλόνσο για διεκδίκηση του Παγκόσμιου τίτλου. Ο πιλότος της Ferrari απέχει 99 βαθμούς από την κορυφή, διαφορά που δεν πιστεύει πως μπορεί να καλυφτεί.
«Οι 99 βαθμοί διαφορά είναι πάρα πολλοί, συνεπώς το πρωτάθλημα προς το παρόν δεν βρίσκεται στους υπολογισμούς μας, δεν είναι στο δικό μας χέρι. Εμείς απλά θα κάνουμε τους αγώνες μας, θα προσπαθούμε να κερδίζουμε και να περιμένουμε λάθη από τη Red Bull», ανέφερε ο Ισπανός πιλότος της σκουντερία, ο οποίος συμπλήρωσε,
«Προς το παρόν δεν νομίζω ότι μπορούμε να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα, θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος», πρόσθεσε ο Αλόνσο.
Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






