Stoiximan Super League

Αλλάζει σελίδα ο ΠΑΟΚ

Μια νέα σελίδα πρόκειται να γραφτεί στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αφού ο Βασίλης Φλωρίδης, ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην ΠΑΕ, όπως προκύπτει μετά την συνάντησή του με τον νυν πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη! Επιστρέφει και ο Βρύζας. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση. Χαμός στην Τούμπα, 10.000 στην .

Μια νέα σελίδα πρόκειται να γραφτεί στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αφού ο Βασίλης Φλωρίδης, ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην ΠΑΕ, όπως προκύπτει μετά την συνάντησή του με τον νυν πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη!

Το ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και διαρρέεται ότι οι δύο πλευρές απέχουν ελάχιστα από το να έρθουν σε οριστική συμφωνία.

Ο κ. Φλωρίδης θα καταθέσει ένα σημαντικό ποσό συμμετέχοντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κι έτσι θα αποκτήσει ποσοστό και... λόγο στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Προέχει βέβαια ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ. Εφόσον δεν παρουσιαστεί πρόβλημα, τότε σε μια δύσκολη συγκυρία ο ΠΑΟΚ θα βρει ένα δυνατό σύμμαχο στην προσπάθειά του να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Εν τω μεταξύ, μετά και την πληροφόρηση περί παραίτησής του από την ομοσπονδία είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Ζήσης Βρύζας θα γίνει ξανά... στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Αναμενόμενο από τη στιγμή που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο στις συζητήσεις του Ζαγοράκη με την πλευρά Φλωρίδη-Σαχπατζίδη.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Σε θετικό κλίμα συναντήθηκε την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης με τους ενδιαφερόμενους για την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Φλωρίδη και την οικογένεια Σαχπατζίδη, παρουσία του Ζήση Βρύζα.

Από αύριο, συνεργάτες των ενδιαφερομένων θα προβούν στους απαραίτητους νομικούς και οικονομικούς ελέγχους. Σήμερα θα ενημερωθεί και ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ»


Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x