Stoiximan Super League

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για «Μπουμ»

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ στη Βόλφσμπουργκ, αφού οι απαιτήσεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Ρους είναι αρκετά υψηλές, με αποτέλεσμα οι «λύκοι» να στρέφουν την προσοχή τους και πάλι στον αμυντικό του Παναθηναϊκού. «Τελειώνει» σήμερα και τυπικά ο Γκοβού. Και Μεγιόνγκ Ζε για το «τριφύλλι». Πατάει Ελλάδα ο Μάτος

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ στη Βόλφσμπουργκ, αφού οι απαιτήσεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Ρους είναι αρκετά υψηλές, με αποτέλεσμα οι «λύκοι» να στρέφουν την προσοχή τους και πάλι στον αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Η Άιντραχτ δεν δίνει τον Ρους με λιγότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που η Βόλφσμπουργκ δεν φέρεται διατεθειμένη να ξοδέψει ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμύριου ευρώ. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια και για τον λόγο αυτό ο Φέλιξ Μάγκατ έχει στραφεί και πάλι στον Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος σέντερ μπακ, βέβαια, δεν έχει τη μεταπωλητική αξία του Ρους, ενώ έχει και μεγαλύτερες ετήσιες απολαβές, ωστόσο, αποτελεί φθηνότερη λύση, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» ζητούν μόλις 500.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Τα τυπικά για Γκοβού

Συνάντηση με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό θα έχει σήμερα ο Σίντεϊ Γκοβού, μαζί με τον εκπρόσωπό του, Φρεντερίκ Γκερά, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την καριέρα του, πιθανότατα, στην Εβιάν. Ο Γάλλος χαφ δεν αξιώνει χρήματα από τους «πράσινους», αφού οι πάγιες αποδοχές του για τη νέα σεζόν είναι πολύ μικρές, μόνο την ελευθέρας του. Αυτή άλλωστε είναι και η επιθυμία του «τριφυλλιού»

Και για Μεγιόνγκ Ζε

Τον επιθετικό της Μπράγκα, Άλμπερτ Μεγιόνγκ Ζε, στέλνουν εσχάτως τα πορτογαλικά ΜΜΕ στον Παναθηναϊκό. Ο 30χρονος φορ παίζει τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα αυτής, ενώ δεν κοστίζει περισσότερα από 500.000 ευρώ. Η περίπτωση του Καμερουνέζου φορ ίσως απασχολήσει τον Φερέιρα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από την συνάντηση που θα έχει αύριο με τους Γόντικα και Σαμαρά, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα των μεταγραφών, αλλά κυρίως των αποχωρήσεων. Η θέση που «καίει» είναι αυτή του επιθετικού, από τη στιγμή που θα αποχωρήσει ο Σισέ, αλλά και ενός μεσοεπιθετικού.

Πατάει Ελλάδα ο Μάτος

Σήμερα αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα από τη Βραζιλία ο Μαρσέλο Μάτος. Ο μέσος των «πράσινων» θα έχει ραντεβού με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού την Πέμπτη, παρουσία του μάνατζέρ του, όπου θα προσπαθήσει να επιτύχει την επιστροφή στην πατρίδα του και την Μποταφόγκο. Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένο να τον αφήσει, εκτός αν φέρει πρόταση κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εξασφαλίσει ο Βραζιλιάνικος σύλλογος.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x