Stoiximan Super League

«Περνάω από εξετάσεις και… δεν ξέρω»

Τα τυπικά απομένουν για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Αλεξάντερ Κάταϊ. Ο Σέρβος μέσος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα με τους μάνατζέρ του, Φαλί Ραμαντάνι και Νίκολα Ντάμιαντς, αλλά και τον Πέταρ Γκρμπιτς! Όπως τόνισε μάλιστα στη Sportday, σήμερα περνάει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους».

Τα τυπικά απομένουν για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Αλεξάντερ Κάταϊ. Ο Σέρβος μέσος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα με τους μάνατζέρ του, Φαλί Ραμαντάνι και Νίκολα Ντάμιαντς, αλλά και τον Πέταρ Γκρμπιτς!

Όπως τόνισε μάλιστα στη Sportday, σήμερα περνάει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους».

«Ναι, είμαι στην Ελλάδα και αύριο θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις» είπε αρχικά, για να συμπληρώσει, γελώντας, όταν ρωτήθηκε για το αν θα υπογράψει: «Αυτό δεν το ξέρω».

Αναφερόμενος στο πως νιώθει για τη μετακόμισή του στον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για μένα. Ανυπομονώ να παίξω. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Πλην του Κάταϊ, συμβόλαιο θα υπογράψει, αν όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις και ο Γκρμπιτς, ωστόσο, κανένα από τα δύο συμβόλαιο δεν θα ενεργοποιηθεί άμεσα, από τη στιγμή που υπάρχει το θέμα με τους ξένους. Μέχρις στιγμής, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πλήρεις, ενώ περισσεύει και ο Λεονάρντο που επιστρέφει τον Αύγουστο, ενώ υπάρχει και το θέμα της απόκτησης του Κάρλος Σάντσες, ο οποίος επίσης καταλαμβάνει θέση ξένου.

Ένα σενάριο θέλει τον Ολυμπιακό να στέλνει τον Γκρμπιτς δανεικό για ένα χρόνο στη Βοϊβοντίνα, όμως πρέπει να βρεθεί λύση ούτως ή άλλως και για τον Κάταϊ αλλά και για τον Σάντσες, σε περίπτωση που τελικά αποκτηθεί, μια και στο ρόστερ αυτοί που λογίζονται ως ξένοι αυτή τη στιγμή είναι οι Πάντελιτς, Φέισα, Βάντερσον, Λεάντρο και Σουμπίνιο. Πρώτοι υποψήφιοι πάντως προς αποχώρηση είναι οι Βάντερσον και Λεάντρο.

Αποδεσμεύσεις και δανεισμοί

Εκτός από την προσθήκη ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του, ο Ολυμπιακός κινείται και για την απομάκρυνση ορισμένων από αυτό. Προτάσεις για παίκτες δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής, όπως προέκυπτε από το στρατόπεδο των Πειραιωτών, αν και κάποιοι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι, όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Παπαδόπουλος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου.

Επίσης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει τη λίστα του με αυτούς που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν, με τους υπόλοιπους να είναι υποψήφιοι προς πώληση ή προς δανεισμό. Η διοίκηση θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να αποδεσμεύσει έναν αριθμό παικτών, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να αποχωρήσουν όλοι όσοι είναι εκτός πλάνων.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x