Euroleague

Άλλη μια υπόκλιση στον «Ζοτς»

Καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη για την αγωνιστική σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε, αναδείχθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέτος κατέκτησε άλλο ένα πρωτάθλημα Ευρώπης στην πλούσια καριέρα του, έγινε αποδέκτης του βραβείου «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» για δεύτερη φορά μετά από τότε που κάθεται στους πάγκους.

Kαλύτερος προπονητής στην «Γηραιά Ήπειρο» για την αγωνιστική σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε, αναδείχθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέτος κατέκτησε άλλο ένα πρωτάθλημα Ευρώπης στην πλούσια καριέρα του, έγινε αποδέκτης του βραβείου «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Η αρχή είχε γίνει το 2007. Τότε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε σαρώσει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας το triple crown.

Στην ψηφοφορία αυτή, λαμβάνουν μέρος όλοι οι προπονητές των ομάδων που αγωνίστηκαν στην Ευρωλίγκα . Στις προτιμήσεις των τεχνικών των ομάδων, ο Ντέιβιντ Μπλατ βρέθηκε στη δεύτερη θέση για την πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Στην τρίτη θέση, ήταν ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο οποίος οδήγησε την Σιένα στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης, νικώντας την Ρεάλ Μαδρίτης στον μικρό τελικό και τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x