Stoiximan Super League

Αργεί του Σισέ

Κάθε άλλο παρά… τελειωμένη είναι η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο. Παραμένει αγεφύρωτη η διαφορά μεταξύ των Ρωμαίων και του Γάλλου επιθετικού. Στην Αθήνα από το μεσημέρι ο Μάτος, την Πέμπτη θα συναντηθεί με τη διοίκηση και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Δεν επιβεβαιώνουν τα περί Μπέτο οι «πράσινοι». Τα πρώτα φιλικά του «τριφυλλιού».

Κάθε άλλο παρά… τελειωμένη είναι η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο.

Η διαφορά ανάμεσα στον Γάλλο επιθετικό και την ιταλική ομάδα δεν έχει ακόμη καλυφθεί, καθώς οι μεν Ρωμαίοι προσφέρουν 1,7 εκατ. ευρώ για τριετές ή 1,5 εκατ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο, ενώ ο 30χρονος άσος αξιώνει 2 εκατ. ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο.

Παράλληλα, αν τα βρουν οι «λατσιάλι» με τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και με τον Παναθηναϊκό, αν και εκτιμάται πως δεν θα δυσκολευτούν να δώσουν τα χέρια για 5,5-6 εκατ. ευρώ.

Η στασιμότητα στην πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ, όπως και σε αυτή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, όπως είναι φυσικό καθυστερεί το σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, καθώς δεν υπάρχει ρευστό για να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις. Πιθανότατα, λοιπόν, οι δύο Γάλλοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, το απόγευμα της Πέμπτης στην Παιανία.

Ήρθε ο Μάτος

Το μεσημέρι της Τετάρτης και με μικρή καθυστέρηση έφτασε στην Αθήνα ο Μαρσέλο Μάτος. «Θα συναντηθώ με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Δεν γνωρίζω πότε θα συμβεί αυτό. Πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στην Βραζιλία. Σε περίπτωση, πάντως, που δεν βρεθεί λύση, τότε θα μείνω στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο παίκτης που συνοδευόταν με τον μάνατζέρ του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα έχει πιθανότατα την Πέμπτη συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσπαθώντας να την πείσει να τον αποδεσμεύσει ή να τον δώσει ξανά δανεικό στην Μποταφόγκο. Οι «πράσινοι» επιμένουν πως θα αφήσουν τον παίκτη μόνο αν λάβουν 2 εκατ. ευρώ και θα προσπαθήσουν να τον πείσουν πως δεν έχει κανέναν λόγο να αισθάνεται δυστυχής στην Ελλάδα, αφού περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ως αντι-Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Δεν επιβεβαιώνουν για Μπέτο

Πορτογαλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κατ’ αρχήν συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Πόρτο για την απόκτηση του Μπέτο. Από τους «πράσινους» δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο για τον 29χρονο Πορτογάλο γκολκίπερ και αναφέρουν πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση για τον Αλέξανδρο Τζόρβα, ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν προβλέπει βασικό τον διεθνή τερματοφύλακα και αναπληρωματικό τον Στέφανο Κοτσόλη, που αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Τα πρώτα φιλικά

Τέσσερα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 11 Ιουλίου (19:00) την πολωνική Λεχ Πόζναν και την τουρκική Σίβασπορ στις 15 Ιουλίου (19:00) στην Αυστρία, την Κολωνία στις 17 Ιουλίου στη Βαυαρία και τον Ατρόμητο στις 21 Ιουλίου στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x