F1

Όποιος πρόλαβε, Grand Prix είδε…

Μεσάνυχτα σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου, κλείνουν οι συμμετοχές για όσους έχουν κάνει «like» την σελίδα για την κλήρωση για το ταξίδι στο GP της Monza. Όσοι κάνουν «like» μετά δεν θα μπορούν να μπουν στην κλήρωση.

Μεσάνυχτα σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου, κλείνουν οι συμμετοχές για όσους έχουν κάνει «like» την σελίδα Abarth Greece για την κλήρωση για το ταξίδι στο GP της Monza. Όσοι κάνουν «like» μετά δεν θα μπορούν να μπουν στην κλήρωση.

Οπότε σπεύστε να κάνετε like στο Abarth Greece και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός «φίλος» της Abarth που θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο (2) άτομα, και συγκεκριμένα για εσάς και ένα/μία συνοδό της αποκλειστικής επιλογής του για την Ιταλία, προκειμένου να παρακολουθήσετε τον αγώνα Formula 1 στην Πίστα της Monza στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2011. Ο νικητής/η νικήτρια και ο/η συνοδός του θα αναχωρήσουν από την Αθήνα την 9/9/2011 και θα επιστρέψουν την 11/9/2011.

Η κλήρωση για το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 και ώρα 12:00 και θα συμμετάσχουν όλοι όσοι είχαν δηλωθεί ως «φίλοι» της σελίδας Abarth.Greece στο facebook μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 (και έχουν παραμείνει «φίλοι» μέχρι εκείνη την ημέρα).

Επειδή πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι οι συμμετέχοντες είναι ενήλικες, πρέπει να είναι προσβάσιμη η σχετική πληροφορία στο profile σας. Οι όροι του διαγωνισμού υπάρχουν στο αντίστοιχο «tab» της σελίδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x